Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Просинечки селектор Србије?

Роберт Просинечки

Да је Роберт Просинечки интересантан јавности, то смо знали. Да је његов долазак на клупу Црвене звезде изазвао много буре. и то смо знали. Да би га многи радо видели на излазним вратима Маракане, јер им смета, то свакако знамо, али нове приче, да не кажем будалаштине којима се разноразни медији размећу ових дана, е то нисмо могли да очекујемо.

Пре десетак дана, хрватски медији су нашироко писали о томе како селектор (изборник, како га они зову) Славен Билић одлази са клупе „коцкастих“. И наравно први и једини наследник је Роберт Просинечки. Од свега наравно није било ништа. Ових дана слична прича кружи и фудбалском Србијом. Наиме, Владимир Пижон Петровић је отишао са клупе наше репрезентације, а „самозвани“ спортски новинари су, на основу појединих марионета у ФСС, одмах повезали Просинечког са клупом селекције Србије.

О свему, наш Роби је кратко изјавио:

– Мени је Звезда на првом месту и ништа осим наредне утакмице ме не занима.

У каквом је стању спортско новинарство у нашој земљи, не би требало никога да зачуди уколико неко објави да ће Роби бити и селектор Србије и изборник Хрватске. Па и овако су обе репрезентације у истој квалификационој групи за СП у Бразилу 2014. године.

Повезане вести

11 comments

Марко ФКЦЗ окт 18, 2011 at 18:37

Не верујем да ће Роби постати селектор јер не жели га ико напада због тога у Хрватској. Сви знамо како би они то доживели. Волео бих да селектор Србије буде неко ко је био играч или тренер наше Звезде!

Reply
Miki окт 18, 2011 at 18:03

To bi bilo kao kad bi Ferguson uzeo da trenira Englesku!

Reply
veliki Zvezdas окт 18, 2011 at 16:30

Robi ako ti posalju ponudu iz FSS to odma odbi kao da se nista nije desilo ,pa neka pisu novine i ostali mediji sta god hoce samo ti odbi FSS ,zelimo Robi da ti sa Crvenom Zvezdom potpises visegodisnji ugovor ,jer si ti pravi trener za Crvenu Zvezdu sa tobom je Zvezda dobila dosta ,zato nemoj da ides iz Crvene Zvezde Robi ,potreban si Zvezdi Robi

Reply
DEJAN окт 18, 2011 at 15:21

ROBI DOZIVOTNO U ZVEZDI!!!

Reply
Awax окт 18, 2011 at 13:57

Robija obozavam i kao igraca i kao trenera i znam da bi on napravio nesto i od reprezentacije jer bi zvao mlade igrace poput naseg Lazovica i stvarno dobrog Markovica iz vecitog rivala,ali mislim da ga ne bi dobro prihvatili svi navijaci.Ostani ti u Zvezdi bar kao i Ferguson,pa onda preuzmi Real ili Barsu 🙂

Reply
Petar окт 18, 2011 at 14:05

Sto uopste da ide u real ili barsu, ako ostaje ko fergunson, onda ostaje do kraja !!!

Reply
Cirko окт 18, 2011 at 13:21

Oću Murinja za Selektora!

Reply
jelena окт 18, 2011 at 12:54

Ne damo Robija i.

Reply
dejanRS окт 18, 2011 at 12:40

Naši novinari idu iz krajnosti u krajnost svakim danom naslovima prodaju svoje „listove“.
Ja iskreno ne bi voleo da naš trener sa naše klupe ode na kormilo reprezentacije,moje mišljenje da od Valtera Zenge nismo imali trenera koji je potređen klubu i koji radi u interesu kluba,dok u repki sa ovom garniturom iz FSS mislim da ne bi „izdržao“ pritisak imajući u vidu da drugi deo navijačke scene bio protiv Robija,i to bi samo napravilo po meni kontra efekat u i oko rerezentacije.
Mada imajući u vidu da je VO najaviju izbore za novembar moguće da će pokušati da mu Robi bude „kec iz rukava“.
U tom slučaju bi morali mi da tražimo trenera a to je scenario koji ni jedan navijač naše zvezde ne želi,,,,,,,,,,,,,,,,

Reply
Raka Delija окт 18, 2011 at 12:08

Robi je veći Srbin od 95% onih lop..va koji sede u fudbalskoj organizaciji,samo,ne bih mu preporučio dok ne ode onaj matori Crnogorac.

Reply
Prst na celo окт 18, 2011 at 12:00

Dok tole ne ode MOLIM TE NEMOJ!!!!

Reply

Leave a Comment