Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Још штопер и крај прелазног рока

Црвена звезда је у текућем прелазном року ангажовала већ седморицу новајлија, али план спортског сектора је да се ангажује још бар један.

Наиме, како пишу „Новости“, уследио је последњи покушај да се дође до парафа Богдана Планића, који је велика жеља стручног штаба. Војводина не спушта цену за свог дефанзивца који је окарактерисан као стожер одбране и препоручен људима на Маракани од Ненада Лалатовића који је водио Новосађане до зиме.

Ипак, остаје отворено питање десног бока, где Звезда за сада има само Петковића, који би требало ускоро да продужи уговор. Желео је Божовић Лакићевића из Војводине, некадашње Звездино дете, али се опет испречило обештећење. Према неким причама, Петковића би на десном беку мењао Срнић, када је заменик капитена спречан да одигра меч.

Млади Мијаиловић је означен као још недовољно искусан и послат на позајмицу, а Цветковић је напустио клуб након неуспешних преговора о продужењу.

Повезане вести

11 comments

NESO HADZIJA феб 4, 2017 at 13:37

IMAM JEDNO PITAJNE ZA SVE NAVIJACE ZVEZDE A JA SAM NAVIJAC TO VAZI I ZA MENE LICNO JEDAN COVEK KAD MISLI ZA NOVAC JEDAN COVEK ILI FAMILIJA ZA NOVAC MISLI SLOMI RUKE TRLA RUKE KAD NEMAGA A KAD IMA DOVOLNO NOVAC NE MISLI NA NISTA I NE LOMI RUKE JERBO IMA DOVOLAN NOVAC I VELIKI E TOJE PROBLEM SA NASOM ZVEZDOM PA DA ZVEZDA KAO KLUB DA IMA TAJ VELIKI NOVAC ZAR NEBI DONEO I GOLGETERE I CENTAR HALFOVE I DESNI BEKOVE I VEZNE KVALITETNE IGRACE DANAS JE NOVAC KOJE VLADA U SVIM SVARIMA U ZVIOTU IMAS NOVAC IMAS SVE

Reply
dejo феб 3, 2017 at 22:53

Trebalo bi prodat Kangu upravo Crvene Zvezde jer on nije pokazao da je pravo pojacanje za Crvenu Zvezdu a inace je Milijas doveden u Crvenu Zvezdu na njegovu poziciju ,Crvenoj Zvezdi su potrebni bekovi na obije strane

Reply
dejo феб 2, 2017 at 13:11

Ne daj boze da je taj stoper Planic jer je rupa od igraca ne treba takav igrac Crvenoj Zvezdi bolje Zvijezdino dijete da igra na mjestu stopera nego Planic jer je ono sto sam pomenuo a jos je bio otjeran koliko ja znam pa ga sad neko vraca mora da Terzic ima nesto u ovom transveru ,ne zelim vise da govorim o onome samo sam dao predlog jednom od admina da vidimo kakvih sve navijaca ima koji prate Crvenu Zvezdu ,samo da treba da se napravi novi Vidic uz evo naprimjer zasto ne vratite u Crvenu Zvezdu Bisevca pa neka dodje na pozajmicu ako treba uz njega da bude Zvijezdino dijete na mjestu stopera do kraja prvenstva pa poslije otkupit ugovor od Metca Francuskog a Frimpong neka igra na desnom boku recimo

Reply
LA[K]I феб 1, 2017 at 20:40

Evo sad sam primetio jednu neverovatnu stvar. Milos Degenek koji je proslog leta dovodjen u vezu sa Zvezdom, ali nije dosao jer je bio skup, sada je otisao u Jokohamu. Covek je stoper, ima 22 godine i siguran sam da bi pre dosao kod nas nego sto bi otisao u Japan. Samo se pitam zasto ga sad nismo kontaktirali kad vec trazimo stopera. Covek je nas navijac i 100 puta je bolji od Planica. Neverovatna stvar da ga niko nije kontaktirao.

Reply
dejo феб 1, 2017 at 14:56

Zar ne bi bilo bolje da na mjestu stopera bude Zvezdino dijete i jedan iskusniju stoper nadam se da ce napravit nesto tako Grof i Terzic ,ako ne moze Ninkov da se dovede u Crvenu Zvezdu forsirajte Zvijezdino dijete uz naprimjer Frimponga a ako se ne daj boze povrijedi Frimpong onda neka se dodaju tu jos dva za svaki slucaj jos dva iz Zvijezdine skole stopera ,znaci ovako prodat Rendulica i Le Taleka obadvojicu sa rekao zbog toga sto su kiksali na mecevima Crvene Zvezde ,zar nije dovoljno cetiri stopera da ima Crvena Zvezda nego zaboravih da pomenem Andjelkovica znam da on nije stoper znam da je na neke utakmice spasio Crvenu Zvezdu samo je veliko pitanje da li se taj Andjelkovic dobro tako pokazao u Evropska dva takmicenja koja je Crvena Zvezda bas lose nazalost odigrala

Reply
NESO HADZIJA феб 4, 2017 at 12:36

DEJO ISZVINJAVAM TI SE DA TE ISPRAVIM NINKOF NIJE CENTARHALF ON JE DESNI BEK ALI NEMA VEZE SVAKO MOZE DA GRESI LUDI SMO

Reply
Marko феб 1, 2017 at 12:58

Kakav bre Planić sram vas bilo!

Reply
Stef феб 1, 2017 at 11:57

S obzirom da je dosao Milijas koji ce na sredini verovatno igrati sa Donaldom u prvih 11 ( dok ce sansu sa klupe cekati Racic,Poletanovic,An.Lukovic predpostavljam ) ,sto znaci da ce Le Talek verovatno ostati stoper,posto je bilo prica da ce da se vrati u vezni red postavlja se pitanje dal nam uopste treba stoper,ako gledamo samo kvalitet verovatno treba ,ali ako gledamo broj stopera apsolutno ne ,tu su Rendulic,Lukovic,Frimpong,Stojanovic i Le Talek,5 stopera sasvim dovoljno za 20 meceva racunajuci prvenstvo i kup meceve do kraja sezone.Al s obzirom da imamo vec ni sam ne znam koliko napadaca od kojih ce ako ostane stara Grofova formacija igrati samo jedan ,onda me nista ne bi cudilo ni za odbranu,pa i da dovedu stopera ili stopere.
Strasno kako nas klub ocajno funkcionise,koliko se sve radi neplanski,amaterski,koliko se gomilaju igraci,samim tim padamo u sve vece i vece dugove,a nikog nismo prodali za neki veci iznos,jedino Vijeira sto je otisao za pola miliona , a do pre pola godine ljudima u klubu je premalo za njega bilo i 3,4 miliona,Ristica prodaju na svakih par dana a kako stvari stoje ostace on ovde,pritom je i izgubio mesto u startnoj postavi tako da ce mu samo padati cena ako ne bude igrao ,ljudi koji vode klub bi trebalo malo vise da se zapitaju kuda sve ovo vodi …

Reply
Napred Zvezdo феб 1, 2017 at 16:08

Skroz realno vidjenje situacije! Koja je, nazalost, takva…

Reply
kastiljo феб 1, 2017 at 16:28

LeTalek moze da igra stopera u SL…Protiv Sasuola se videlo da nije stoper,pogotovo na utakmicu u Italiji kad su mu radili sta su hteli…Sad da li je to bilo zato sto je igrao u tandemu sa Fibelom pa je morao da razmislja sta ce taj nesretnik da u.ere,nisam siguran,ali sigurno je da ozbiljnije utakmice jednostavno ne moze da igra na stoperu…Kao alternativno resenje u slucaju moranja je ok.

Reply
MILAN KG феб 2, 2017 at 02:13

Ne zerlim da nekog branim jedno je sta ovde mi pisemo drugo je biti u klubu svaki dann, Stojanovic nema pojma to sto ovde neki predlazu igrace sa menadzera isl je smesno prvi smo i to je najvaznije o evropi je smesno pricati nas u evropi nema vec deset godina ako nesto uradimo ok ako ne nije smak sveta, video bih tebe,i sebe ili nekog od nas sto stalno nesto se..emo jedno je sedeti i pisati a drugo raditi u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment