Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: И ослабљени да одиграмо допадљиво

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак од 18 часова екипу Олимпије у утакмици 24.кола АБА лиге јтд.

Овај меч за црвено-беле, који су већ обезбедили прво место на крају регуларног дела лиге, долази након још једне тешке утакмице и победе у Евролиги, над екипом Галатасараја, али ће се последице тог меча осетити и у понедељак, јер тренер Дејан Радоњић неће моћи да рачуна на још једног од стандардних првотимаца.

Утакмица са Олимпијом нас очекује, након што је словеначки тим победом над екипом Будућности изашао из опасне зоне у борби за опстанак у АБА лиги јтд. МИ ћемо и ову утакмицу одиграти некомплетни, без већ дуже одсутног Немање Дангубића који је почео лагано да трчи, али и без Стефана Јовића који је добио јак ударац током утакмице са Галатасарајем, и због повреде није тренирао од четвртка. Ипак, очекујем једну утакмицу у којој оба тима могу да прикажу добру и лепу игру за гледаоце – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Кузмић: – Још неколико мечева нам је остало до краја регуларог дела АБА лиге, осећамо још увек последице тешке утакмице са Галатасарајем, нећемо моћи да рачунамо на помоћ Дангубића и Јовића, али желимо да одиграмо сконцентрисано и допадљиво, и додјемо до нових бодова, без обзира на чињеницу да смо већ осигурали прво место на табели.

Карте за меч 24.кола АБА лиге јтд Црвена звезда мтс – Олимпија Љубљана већ се продају у пословницама Евентима, као и на дан утакмице на благајни дворане „Александар НИколић“.

Меч ће директно преносити ТВ Аренаспорт.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

zeljko delije bar феб 27, 2017 at 13:32

….slazem se…da se taman odmore glavni igraci….

Reply
koprivnakoprivna феб 26, 2017 at 23:09

Daš deci šansu i već si legenda.

Reply

Leave a Comment