Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Првотимци Звезде на штанду Хонде

Првотимци КК Црвена звезда мтс Петар Ракићевић, Дион Томпсон, Марко Симоновић и Огњен Кузмић посетили су штанд Звездиног партнера Хонде у хали 1 Београдског сајма.

Згуснути календар у најважнијој фази сезоне и непосредно пре новог евролигашког изазова који у петак од 19 часова очекује Црвену звезду мтс, нису спречили црвено-беле да посете Београдски сајам аутомобила. Петар Ракићевић, Дион Томпсон, Марко Симоновић и Огњен Кузмић обишли су штанд Звездиног партнера Хонде у хали 1 Београдског сајма и били прави магнет за све посетиоце Београдског сајма аутомобила.

Атрактивни Хондини модели окупирали су пажњу и Звездиних првотимаца који су детаљно проучили Хондину понуду. У хали 1 Београдског сајма, сва пажња је усмерена ка црвено-белима и Хонди. Поготово су одушевљени били они најмлађи који су стрпљиво чекали у реду за слику са својим узорима или за њихов потпис.

Огњен Кузмић:
Као првотимац Црвене звезде мтс добио сам по доласку у Београд Хонда џип и морам да кажем да сам јако задовољан после скоро 7 месеци коришћења модела „ЦРВ“. Јако је комфоран и удобан, посебно за мене коме баш и није лако да се смести у једно возило. Лепо смо се провели на Сајму, и штанду „Хонда“, посебно ми је драго што су са нама овом приликом осим јуди из Хонде били и наши Звездаши – рекао је Огњен Кузмић.

Дружење са Хондом и навијачима вероватно би потрајали и много дуже, али систем такмичења је такав да је сат времена био максимум који црвено-бели могу да издвоје у овом тренутку. Следи нови тренинг па нови напори. Већ у петак у “Комбанк арени“ Звезда дочекује Уникс у још једном великом евролигашком изазову. Ваша подршка је сада неопходна! Црвено-бели кошаркаши морају да је осете на сваком кораку, баш као и у хали 1 Београдског сајма, када су навијачи речима подршке показали црвено-белима да ће и у петак бити уз њих. Звезда је то заслужила.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment