Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Јевтић: Победа у Новом Пазару је била веома значајна

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије игра се у суботу (18 часова) када ће одбојкаши Црвене звезде бити домаћини Новом Пазару. Резултат у серији је нерешен – 1:1.

Црвено-бели су прву утакмицу полуфинала изгубили после велике борбе. Паyарци су славили са 3:2, по сетовима 25:21, 20:25, 24:26, 25:17, 16:14. Наши одбојкаши су до изједначења дошли после одличне игре у другом мечу и победе од 1:3, по сетовима 25:23, 17:25, 18:25, 21:25.

Верујем да можемо до победе и у трећем мечу, баш као и у наредном четвртом. Победа у Новом Пазару је била веома значајна за нас. Очекујем да ћемо поновити игру коју смо имали у Новом Пазару – изјавио је Предраг Јевтић, либеро Црвене звезде.

Одбојкаши Црвене звезде и Новог Пазара ове сезоне су одиграли пет мечева и сви су били изузетно квалитетни и веома узбудљиви.

И једна и друга екипа су показале да су добре екипе. И ми, као и они, желимо победу и титулу шампиона Србије. Очекујем да ћемо пружити још један добар и квалитетан меч и да ће публика уживати у одбојци – закључио је Јевтић.

Под знаком питања је наступ техничара Николе Вељовића који због повреде рамена није играо у другом мечу.

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и Новог Пазара игра се у суботу 1. априла од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Владимир Симоновић и Владимир Цветковић.

Резултат у полуфиналној серији је нерешен 1:1, а следе два меча у Београду када ће домаћин бити Црвена звезда. Пласман у финале плеј-офа обезбедиће екипа која прва оствари три победе у серији.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment