Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Божовић: „Сасвим заслужена победа, биће тешко у полуфиналу“

На конференцији за медије после утакмице Црвена звезда – Младост, тренер нашег тима Миодраг Божовић рекао је да је победа апсолутно заслужена.

И у првом делу смо 100% контролисали утакмицу. Могли смо преко Боаћија да поведемо 2:0, али нисмо. Лучани су из прве шансе дали гол, и то из контре у чему су најбољи. Имали смо среће да смо одмах изједначили и имали смо више од игре након тога. Мислим да смо сасвим заслужено победили — констатовао је Божовић, који је замољен да прокоментарише учинак Плавшића и Аџића.

Плавшић увек уноси велику енергију у екипу. Вечерас је асистирао два пута, али скоро на свакој утакмици је он играч који обави велики посао за нас. Аџић је наговестио велики таленат, и штета што је овакав систем такмичења где је велика борба за сваки бод, иначе би вероватно више играо и он, и још неколицина млађих играча.

Звездин тренер истиче да је без обзира на име ривала у полуфиналу, посао до финала тежак.

Биће тешко у полуфиналу ко год да дође. Свеједно нам је, сви су подједнако тешки. поготово јер је Куп такмичење где свако сваког може да победи — рекао је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Otpisani101 апр 6, 2017 at 20:53

I jos nesto…grof je obecao da ce zvezda poceti utakmicu nekad sa dva napadaca…mi to ovog proleca nismo videli…ako bunker protv mladosti razbija sa jednim napadacem,zvezdu dok je grof trener necemo gkedati sa dva napadaca…protiv bunkera igrati sa jednim napadacem i petoricom koji smetaju jedan drugom oko sesnaesterca je za istoriju taktike protiv defanzivnih ekipa…

Reply
Otpisani101 апр 6, 2017 at 20:19

Svako ko prica istinu je ne navijac zvezde i treba da navija za barsellonu…ovde je neko naveo statistiku od 4remija i 1 poraz a ostalo pobede…jedan remi i jedan poraz su od jedine ozbiljne utakmice u srbiji i to od partizana…na ta dva derbija zvezda je imala 3 udarca na gol…to je smesno za ekipu koja brani titulu i jos tuznije je da grof nikada nije pobedio marka nikolica…i ono najtuznije je da grof velike utakmice ne zna da dobije…evropa i derbi su cinjenice a ja cu navijati za zvezdu a vi podrzavajte grofa i svi zadovoljni…

Reply
Rajčić апр 6, 2017 at 17:28

Darko Pančev naša legenda sportski direktor Vardara, blaža pijani direktor Zvezde, pametnom dosta.

Reply

Leave a Comment