Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Пижон: „Неко је требао да се извини Бошку…“

Владимир Петровић Пижон није задовољан како се уководство Црвене звезде понело према Бошку Ђуровском који је добрио „врућ кромпир“ и покушао да спасе сезону, а на крају је на његово место доведен Владан Милојевић.

“Ако је Звезда хтела да подмлади и стучни штаб мислим да је добро урадила избором Митра Мркеле за спортског директора и Владана Милојевића за тренера. Само је требало да се неко извини Бошку Ђуровском, да каже ето „превагнуло је ово, желимо млађе“ и онда бих све разумео. Овако ми мало није пријао начин на који су то урадили”, реко је Пижон и окренуо се на претходну сезону.

“У сваком злу има нечег доброг, ја бих то тако гледао. Треба видети где смо грешили и извући поуке, да се то не би поновило и следеће године”, закључио је Пижон.

Повезане вести

3 comments

milan delijans јун 12, 2017 at 06:08

uz sve duzno postovanje kao igracu ne kenjaj vise kao trener jos pamtim tvoju bodovnu prednost i posle gubitak titule kukavicjom igrom mislim u kragujevcu dok si ti bio trener

Reply
dejo јун 11, 2017 at 23:59

Tako je Pizonu a Terzic treba da se izvine Djurovskom zbog loseg tretmana u Crvenoj Zvezdi ,Terzic bi trebalo da zovne Djurovskog i da ga postavi naprimjer za sefa skauting sluzbe Crvene Zvezde

Reply
pera јун 11, 2017 at 20:44

Pižon je u pravu i Terza to mora gospodski da odradi.

Reply

Leave a Comment