Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рикардињо поново тренира: „Поносан сам на ове момке“

Звездин крилни напaдач Рикардињо опоравио се од повреде скочног зглоба коју је задобио на Куп утакмици против Динама из Врања.

Након месец дана од када је доживео повреду, Звездин Бразилац вратио се раду са екипом.

– Пресрећан сам што сам поново почео да тренирам, осећам се много боље, иако је још увек присутан слаб бол у пределу зглоба. Вратио сам се нормалном режиму рада, свестан сам да морам доста да се трудим на терену како бих се наметнуо тренеру. Сваког дана одлазим на физикалне терапије и веома сам предан опоравку. Већ сада могу да трчим, да шутирам лопту, улазим у дуеле. Једино ми скок још увек изазива слаб бол, али и то ће временом проћи – рекао је Рикардињо.

Од почетка сезоне Рикардињо је одиграо десет утакмица и постигао је један гол.

Сада је на мени да наставим где сам стао пре повреде, да радим напорно и да заслужим своје место у тиму. Екипи иде одлично и заиста сам поносан на ове момке због свега што су постигли у претходном периоду. Пратио сам сваку утакмицу, навијао и морам да истакнем да сам се због сјајних игара још више ужелео фудбала – поручио је Рикардињо.

Повезане вести

3 comments

LA[K]I нов 9, 2017 at 17:56

E sad mu dati da odigra u kontinuitetu nekoliko utakmica u SLS i da ce vidi ima li tu ista ili nema. Zaista je steta da zauzima mesto stranca u timu, a da igra ispod svakog proseka. Onda je bolje dati sansu Adzicu ili vratiti Senica sa pozajmice. Njih dvojica zajedno ne kosataju ni 5% koliko kosta on, a sigurno da (za sad) igraju dosta bolje nego on. Tako da Rikardinjo ili da se pokaze ili da se pakuje. Trecu opciju ne vidim!

Reply
Hadži Dragan нов 9, 2017 at 19:10

Apsolutno se slažem da mu treba dati šansu od tri utakmice u kontinuitetu i zameniti ga Adžićem ako se ne pokaže.Što se Senića tiče ne znam jesi li ga gledao?Ja jesam dok je bio u OFK,a činjenica da je i tamo bio rezerva nadam se da ti govori sve.Dečko jednostavno nije kalibar za Zvezdu.

Reply
LA[K]I нов 10, 2017 at 19:53

Rece Terza da je on „Srpski Ronaldo“. Valjda ima neko znanje s’ obzirom da je dosao iz Leverkuzena, ali ako se Rikardinjo pokaze onda nam nece ni trebati. Ja se nadam da ce oni brazilci Viveiros i Ze Markos dobiti sansu u prvom timu, pre svega Ze Markos jer kazu da je vrlo kvalitetan i da je dosta iskusan za svoje godine (19). Bio je i kapiten kadetske reprezentacije Brazila. Mozda on bude pun pogodak!

Reply

Leave a Comment