Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Прослава титуле и хуманитарна акција!

Црвена звезда ће у суботу, 19. маја од 20 часова дочекати Вождовац у последњој суперлигашкој утакмици ове сезоне, а сат времена раније почеће и свечаност на којој ће Звездиним фудбалерима бити уручен пехар.

Наш клуб је у сарадњи са Црвеним крстом покренуо акцију друштвено-корисно-одговорног рада. Акција ће се спровести управо на дан утакмице са Вождовцем. Тог дана очекује се велика посета и из тог разлога је одлучено да баш тад буде спроведена акција хуманитарног типа. ФК Црвена звезда жели да са својом публиком покаже да у сваком тренутку мисли на оне којима је помоћ најнеопходнија.

Испред стадиона ће у суботу од 17,00 часова бити постављени пунктови на којима ће сви посетиоци који то желе моћи да оставе своју донацију у виду средстава за хигијену (шампоне, сапуне, купке, пелене, беби креме, влажне марамице, пасте за зубе и четкице, детерџенте за судове, прашкове и омекшиваче за веш и слично…).

Са великим задовољством истичемо и да су се реномиране компаније укључиле у ову акцију, и оне ће донирати прехрамбрене производе. Посебна захвалност тим поводом компанијама „Карнекс“, „Житопромет“, „Црвенка“, „Моћ комерц“, „Дијамант“, „Пионир“, „Трампекс“.

Верујемо и надамо се да ће и ова акција наићи на велики одзив звездаша, јер нечије мало некоме је много, много више од тога. ФК Црвена звезда се захваљује свима који желе да узму учешћа у овој хуманитарној акцији.

Повезане вести

Leave a Comment