Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

УЕФА покренула додатну истрагу против Звезде

Европска кућа фудбала УЕФА данас је донела одлуку о казнама у вези недавно одиграног меча Лиге шампиона ПСЖ-Црвена звезда.

Како се наводи на званичном сајту УЕФА француски клуб ће због употребе пиротехничких средстава, проблема са навијачима на трибинама и кашњења почетка меча морати да плати казну у износу од 20.000 евра.

Са друге стране, против ФК Црвена звезда је покренут поступак због публике, односно како се наводи „сметњи на трибинама“, као и због узвикивања „забрањених парола“. Одлука о евентуалној казни још увек није донета, већ је УЕФА наредила спровођење додатне истраге поводом тих инцидената, као и сукоба навијача два клуба који су се догодили након завршетка меча.

Повезане вести

1 comment

Josif окт 18, 2018 at 22:35

Хахаха!Који циркус од ових у Ниону!Пази казнили псж са 20 хиљада еура,па толико кошра ручак оних арапа,али че зато звезда бити сигурно кажњена 2 меча без публике због тога што су наши гастарбајтери добили батине усред париза наочи целе светске јавности.Што се сумње око намештања тиче и ту нас избацују сигурно једно 10год минимум.Једноставно то су ти њихово двојни аршини.позз

Reply

Leave a Comment