Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Ћосић: „Морамо да добијемо Вошу!“

Дефанзивац Црвене звезде коме се са пуним правом предвиђа блистава каријера, Урош Ћосић, веома тешко је поднео 20-ак претходних дана у којима је одсуствовао са терена због повреде, а у којима је наш клуб одиграо неколико изузетно тешких мечева. Срећом, са лигаментима је сада све у реду, и млади Београђанин тренира пуном паром.

– Од пре два дана поново тренирам са екипом. Истегао сам лигаменте скочног зглоба у најгорем могућем тренутку и пропустио неколико битних утакмица, због чега ми је изузетно тешко. Заиста није леп осећај када гледате другове са трибина, а не можете да им помогнете. Међутим, не вреди ми да се жалим и кукам, већ да се радом и трудом на тренинзима што пре поново наметнем стручном штабу – каже Ћосић, који у мечу са Војводином очекује победу која треба да најави берићетније пролеће.

– Вечити дерби смо напустили погнутих глава, али зато овај против Воше морамо да добијемо. Они су одлична екипа, која воли да се надиграва и свакако да виде своју шансу да могу до повољног резултата. Наше је да их осујетимо у томе тако што ћемо бити максимално концентрисани и агресивни у игри – закључио је Урош који је свестан да ће празне трибине још више отежати посао црвено-белима.

– Фудбал се игра због навијача, и са њима и без њих не може никако да буде исти амбијент. Због тога морамо још више да запнемо и сами се изборимо за победу – не оставља дилему када је коначан исход у питању централни бек нашег тима.

Повезане вести

3 comments

veliki pravi Zvezdas дец 8, 2011 at 00:43

Dzajo napravi sve sa Lukicem da ostane u Crvenu Zvezdu Cosic potpuno da on uz omladince potpise ugovor za Crvenu Zvezdu jer je Crvena Zvezda izuzetno tanka na stoperskoj poziciji ,napravi to Dzajo preko Gasproma da se potpuno zadrzi Cosic u Crvenoj Zvezdi jer on ako se vrati u CSKA Crvena Zvezda ce samo izgubiti dobrog igraca kao sto je Cosic

Reply
Jovan Kontić дец 7, 2011 at 18:41

Potpisao Marko Perović za Zvezdu!!

Reply
NOKIA C5-03 дец 7, 2011 at 18:02

PROBUDITE SE MOMCI!!! VREME JE DA OZBILJNO SHVATITE GRB ZA KOJI IGRATE!!!

Reply

Leave a Comment