Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Други пораз јуниора

После велике борбе и много неизвесности јуниори Црвене звезде поражени су од Војводине 66:67 (21:20, 7:16, 29:14, 9:17). Изабраници Милана Мандарића претрпели су други пораз у досадашњих осам кола Јединствене јуниорске лиге, а неуспеху у дуелу са Новосађанима кумовале су велике осцилације и веома слаб проценат шута од свега 30 одсто.

Звезда је добро почела меч и повела 13:4, али су гости на полувреме отишли са осм поена вишка. Ипак, другом полувремену црвено-бели су заиграли много боље, са три везане тројке Ђукановића, Ребића и Цветковића су направили преокрет и на крају треће деонице стекли су седам поена предности.

Ипак, у последњој деоници заказо је Звездин напад, црвено-бели су убацили само девет поена што их је коштало пораза.

Поене за Црвену звезду у овом мечу постигли су: Ребић 12, Цветковић 21, Гудурић, Аранитовић, Чворовић 9, Илић, Ђукановић 8, Каплановић 6, Јанковић 5, Добрић 3, Воркапић, Тејић 2.

Тренер црвено-белих Милан Мандарић констатовао је да је његов тим направио много грешака и додао:

– Играчи су имали веома лош приступ утакмици и то посебно они играчи који треба да изнесу највећи терет. Јако сам незадовољан и разочаран игром и несхватањем важности ове утакмице. Остаје нам да се окренемо следећем противнику и да пробамо да поправимо утисак на гостовању у Ужицу.

Повезане вести

1 comment

Strela дец 13, 2011 at 17:09

bice posilipo zvezda najbolja vaterpolo stranica
http://www.facebook.com/pages/Waterpolo-Organisation-Serbia/340577952624374

Reply

Leave a Comment