Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовичић: „Сви испуњавамо све задатке“

Победом над Мачвом 2:1 наши фудбалери отворили су серију од три утакмице до краја регуларног дела Суперлиге. Посебно занимљиво на овом меча била је чињеница да смо Бранка Јовичића видели на месту десног бека.

Родић се после скоро два месеца паузе због повреде вратио на терен и није могао да издржи свих 90 монута, што је и нормално. Ушао сам на десну страну да га заменим. Свако од нас зна како да се понаша на више позиција на терену. То смо видели и када је Стојковић ограо неколико утакмица на месту штопера. Доста радимо на тактичким детаљима, тако да ми није био проблема да се снађем као десни бек – рекао је Јовичић.

Наши фудбалери припремају се како би и у преостала два кола забележили победе.

Не смета нам густ распоред утакмица, навикли смо да играмо тако и у првом делу сезоне. Мачва је на Маракани показала да ниједног противника не треба нико да потцени. Примили смо рано гол и то нас је доста пореметило, тешко је вратити се из такве ситуације, јер екипе које поведу против Црвене звезде се одмах затворе. То се показало и на терену, после гола фудбалери Мачве су се потпуно повукли, поставили су дефанзиви блок на 30 метара који није лако пробити. Ипак, ми смо у томе успели, постигли смо гол на време, имали смо и доста стопостотних шанси које нажалост нисмо искористили, али све се то исправило у другом полувремену.

У среду наше фудбалере очекује гостовање екипи Бачке.

Знамо како треба да играмо, верујем да ће утакмица бити слична овој са Мачвом. Морамо максимално концентрисани да уђемо у утакмиц, познато је да је у Бачкој Паланци увек незгодно играти. То нам је мотив више да их победимо. Такође, оно што су наши навијачи урадили на прошлој утакмици је невероватно и велики нам је подстрек да будемо што успешнији у борби за титулу. Уживање је играти када на трибинама имаш Делије и част је бити део свега овога – закључио је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment