Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Одлазе још четири рукометаша?

Божидар Надовеза - један од играча који одлазе?

Петер Пуцељ, потенцијални репрезентативац Словеније пре пар дана напустио је редове Рукометног клуба Црвена звезда. Већ сада је извесно да то неће бити и једини одлазак из нашег клуба. О свему што се тренутно дешава у редовима нашег рукометног клуба, директор Ненад Перуничић је изјавио:

– Играчи су незадовољни стањем у клубу, а клуб је незадовољан оним што су појединци показали. Не желим сада да причам о именима. Екипа је добила слободно током викенда, а у понедељак ћемо сести и отворено разговарати о свему. План је да у јануару екипи прикључимо доста младих играча из нашег погона, а довешћемо и таленте из других клубова.

Како се незванично сазнаје, након Пуцеља, црвено-белу опрему током наредне недеље могли би да раздуже и Надовеза, Сеџум, Јерај и Иванчев.

Повезане вести

2 comments

delija дец 25, 2011 at 20:42

Pa dokle vise pod hitno da se ustanovi odgovornost ljudi u klubu sada kad nema resenja onda po igracima a svi oni imaju evropske ugovore od 3000 do 5oooeura ko je to obecavao i ko ce to da isplati a tek dugovi iz prosle sezone ,pitam Butuliju i Peruna dali su oni igrali bez para TESKO

Reply
CZovac дец 25, 2011 at 19:38

Igraci – moraju da budu placeni, ali onaka kako igraju!
Trener – Odgovoran za igru tima, ali ne i za poceticke greske, kikseve pojedinaca!
Navijaci – Traze igru, zelju za pobedom, rezultate, ono vec toliko izlizano „srce na teren“!

Ovaj tim je stvaran za velika dela, ali jedino sto sada moze je da nas zabije u dugove, tuzbe, sukob uprava-igraci-navijaci!
Dokle vise!?!?!

Reply

Leave a Comment