Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лучанци почасни гости на шампионској прослави

У оквиру 35. кола Супер лиге Србије фудбалери Црвене звезде у недељу 5. маја дочекују екипу лучанске Младости. Иако, као и сваки други првенствени сусрет, предстојећи меч доноси три бода, дуел у недељу ће бити специфичан, јер три бода истовремено значе и освајања нове шампионске титуле. Због свега тога у јавности је већ направљена карневалска атмосфера, али сви у клубу морају бити више него обазриви јер се не сме заборавити да екипа Нешка Миловановића води велику борбу са трећепласираним Чукаричким и четвртопласираним Партизаном око изласка на Евро сцену у наредној сезони.

Београдски црвено-бели и лучански плаво-бели у актуелној сезони одиграли су већ три сусрета. Наши фудбалери су сва три меча решили у своју корист, а интересантно је напоменути да је свака наредна победа нашег тима била убедљивија од претходне. Све је почело победон од 2:1 у 10. колу националног шампионата, наставило се са лучанских 3:1 почетком марта ове године, а пре нешто мање од три недеље на нашем највећем стадиону у куп одмеравању снага црвено-бели су били за сада најубедљивији славивши резултатом 4:1.

Иако смо стигли до самог финиша шампионата и да смо видели разне комбинације тренера Милојевића, у овом моменту када треба дефинитивно разрешити питање шампиона, веома је тешко прогнозирати којих 11 момака ће истрчати на траву „Маракане“. За очекивати је да ће на терен истрчати у овом моменту најјачи састав што би значило да ће се у постави наћи Борјан, Стојковић, Савић, Милуновић, Родић, Јовичић, Јованчић, Марин, Бен, Иванић и Павков, али се свакако не сме заборавити и све бољи Вукановић, као и двојац који је често налазио места у стартној постави Чаушић и Симић. Најбоље је ипак оставити тренеру Милојевићу да одлучи којих 11 фудбалера ће донети бодове вредне шампионске титуле.

… и зато у недељу сви путеви воде на Топчидерско брдо, јер још једна победа и титула!!!

– Супер лига Србије, плеј-оф 35. коло
Црвена звезда – Младост Лучани
Главни судија: Драган Чоловић (Рашка)
Помоћне судије: Дејан Поточан (Вршац) ; Горан Бељин (Бела Црква)
Стадион: „Рајко Митић“
Датум: Недеља, 5. мај
Почетак: 18 часова
Пренос: ТВ Арена спорт 1; О2 ТВ

Повезане вести

Leave a Comment