Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Станковић је за овог играча рекао „Не“

Док чекају расплет око могућег доласка Александра Катаија из САД, навијачи Црвене звезде су забринути да би клуб овог лета могао да напусти суперталентовани Жељко Гаврић.

Откада је дошао у клуб 2014. године генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић понавља како највећи део буџета клуб генерише из иностранства. Када то каже мисли пре свега на продају играча уз, наравно, УЕФА бонусе од учешћа у Лиги шампиона и Лиги Европе.

Реалност је да наш најтрофејнији клуб живи од продаје играча, а најтраженији су они најмлађи првотимци – таленти који су стасали иза јужне трибине стадиона “Рајко Митић”. Пре пандемије коронавируса, а и током саме кризе, Звездан Терзић је рекао да ће један од бисера Његош Петровић – Вељко Николић – Жељко Гаврић вероватно током лета да напусти клуб. „MaxBet sport“ је писао о томе да два немачка клуба прате Жељка Гаврића и није немогуће да се њихови емисари већ колико сутра (среда 20 часова “вечити дерби” у Хумској) појаве на стадиону Партизана.

Међутим, како „MaxBet sport“ незванично сазнаје Дејан Станковић је против продаје младог Жељка Гаврића! Талентовано лево крило је овог пролећа показало да може да буде један од вођа на терену и да није још рекао све што има у црвено-белом дресу. Шеф стручног штаба жели момка из Угљевика и на јесен у свом тиму јер је показао квалитет и потребан је клубу у сезони у којој је потребно да у стартној постави има два играча млађа од 21 године. Такође, ни цена Жељка Гаврића на лето неће да буде бити иста колика би била да није било пандемије коронавируса. Треба имати у виду и да би цена за Гаврића била већа за годину дана, уколико би играо европске мечеве у црвено-белом дресу.

Сад остаје да се види хоће ли Црвена звезда буџет генерисати из продаје других играча или ће на крају у Љутице Богдана стићи понуда за Жељка Гаврића коју клуб не би могао да одбије. Самим тим ни Дејан Станковић…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/maxbet-sport-saznaje-stankovic-je-za-ovog-igraca-rekao-ne-215426/

Повезане вести

Leave a Comment