Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда сазнала име противника у наредном квалификационом колу

Дилеме више нема. Црвена звезда у 2. колу квалафикација за Лигу шампиона састаће се са шампионом Албаније екипом КФ Тиране која је можда и приредила сензацију савладавши екипу Динама из Тбилисија резултатом 2:0.

Водећи гол албански тим је постигао уз доста среће у надокнади времена првог дела игре. Аргентинац Тораса је уз доста среће дошао до лопте и из одбитка затресао мрежу. Други гол за Тирану постигао је у 86. минуту Марсел Исмајилгећи.

По извештају који стиже из Грузије морамо признати да је Тирана била много бољи ривал. Имала је више шанси до Динама. Грузини су у 78. минуту изједначили на 1:1, али је гол Торнике Капанадзеа поништен због офсајда.

Екипа КФ Тиране је на овом сусрету наступила у саставу: Лика, Тошевски, Вангели, Најдовски, Исмајилгећи, Келхака, Батха, Кале, Тораса, Кобина, Муци. У игру су још улазили Толи, Муца и Авдјај. Са клупе албанског шампиона предводи нигеријски тренер Ндбуси Егбо који је у клубу од 2014. године, а првих пет година је био тренер голмана.

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC авг 20, 2020 at 15:19

Prvo ove s….e cemo odrati sa barem tri razlike.drugo neverovatno kolko ljudi ima u Srbiji koji navijaju za albance.nikad ne bih navijao za njih da igra nas neki tim protiv njih.bruka i sramota.trece braco Cigani moramo da se udruzimo svi i damo podrsku nasem timu.ovo sto oni prete i vredjaju to moze preko drustvenih mreza.uzecemo mi sve sto je Srpsko.zivela Srbija o nasa Zvezda

Reply
ZIKI авг 19, 2020 at 22:20

Мора се ризиковати и довести Пријовића ,Лазовића Ђуричића и одбранбеног играча .Сигурно би с три топ појачања ушли у Лигу шампиона и ако би избјегли Бајерна,Реала ,Манчестера ситија били трећи и наставили у лиги уефа

Reply

Leave a Comment