Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Очекује нас захтевна утакмица против Игокее“

Кошаркаши Црвене звезде предвођени новим/старим шефом струке Дејаном Радоњићем отпутовали су пут Лакташа где ће у недељу 27. децембра одиграти меч 12. кола регионалне АБА лиге против Игокее. Наши кошаркаши у регионалном такмичењу тренутно имају скор од девет победа и једног пораза, али у овом тренутку може се рећи да је победа у предстојећем мечу императив јер сваки евентуачни кикс може знатно закомпликовати ситуацију када је у питању борба за што бољу позицију пред доигравање.

Тренер Дејан Радоњић није имао много прилике да се у директном контакту на паркету упозна са екипом, пред пут у Лакташе је изјавио:

– „Очекује нас захтевна утакмица против одличног ривала Игокее, који је својим досадашњим играма показао да може свакога да победи у АБА лиги и да се нада високом пласману у регионалном такмичењу. Њихов скор и позиција на табели нису случајност, што говоре и наступи у ФИБА Лиги Шампиона. Потребно је да исконтролишемо њихове најбоље играче, и да добром концентрацијом и одговорном игром градимо пут до победе“, рекао је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment