Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Задовољан сам игром само у првом полувремену

Тренер Црвене звезде није био задовољан, али не и превише разочаран издањем своје екипе на четвртој контролној утакмици на припремама у Анталији, у којој смо поражени од кинеске екипе Теда. Просинечки је похвалио игру свог тима у првом полувремену, док издањем у наставку не може да буде задовољан.

У првих 45. минута смо играли добро, и стварали шансе које нажалост нисмо искористили. Противник је искористио пенал, док смо ми исту такву прилику пропустили. Друго полувреме смо одиграли слабије, али нисам превише забринут. Свакако да је лепо када се побеђује, али и поред пораза нисам разочаран. Још увек шансу указујем великом броју играча, и верујем да ће се до почетка првенства ствари искристалисати, односно да ћемо тада, када је најважније, бити прави. Победе у шампионату су ми битније од резултата на припремама – изјавио је Просинечки после утакмице са кинеском Тедом.

Повезане вести

94 comments

Marko феб 11, 2012 at 13:29

Ne mogu da verujem koliko „gubitnika“ ima ovde,ne zelim da vredjam nikoga zaista ali ja npr da izadjem u park na fudbal i da izgubim pojeo bih se ziv a ne bih trazio opravdanje kao sto ni za ovaj poraz od Kineza nema opravdanja!!!Dali smo ukupno 5 golova u 4 utakmice i to jedan gol sasvim slucajno (Milunovicev gol) a igramo „ofanzivni“ fudbal!Ljudi prestanite da trazite opravdanja za sve i svasta jer samo se REZULTAT racuna i samo POBEDNICI se pamte!!!

Reply
Iskren ;) феб 11, 2012 at 12:05

Cekajte,cemo i na pripremama da pametujemo i da SMENJUJEMO ? Bok`te video,vi niste nromalni,dodjite na stadion nekad NAVIJACI JEDNI!stalno smo mi uvek isti,a vi gde ste net huligani ?

Reply
Raka Delija феб 11, 2012 at 12:02

Čoveče svi portali i dnevni listovi objavili ovo oko nameštanja grobarskih mečeva,i Večernje novosti,Mozzartsport,blic,press,alo i SPORTAL,a jednino nije Žurnal još su izgleda “neobavešteni“.Ali zato kad je blaćenje Zvezde tu su prvi da objave neku svinjariju

Reply
Krule феб 11, 2012 at 11:38

Cim izgubimo nista nevalja,cim pobedimo najbolji smo na svetu dokle cemo ici iz krajnosti u krajnost.Zakljucak se donosi na kraju sezone!

Reply
Velja_FCRS феб 11, 2012 at 11:09

Ma Robi …bitno je da su se momci istrcali 😉 Nego,mnogo nesto penala protiv nas…mozda odbrana skripi malo ili nas sudije mrze?

Reply
Vracarac феб 11, 2012 at 01:06

Mislim da je vreme da Aleksandar jankovic ili neki bolji takticar sedne na klupu.trenerski posao je zanat, ene samo poznavanje fudbala

Reply
Nemanja Muslin феб 11, 2012 at 00:27

Tacno je da pripremne utakmice nemaju toliki rezultatski znacaj,koliko za neka isprobavanja ,akcije i razne druge varijane.Mi smo na pripremnim utakmica pobedjivali i mnogo veca imena,dobre klubove,izmedju ostalog Hanover ( tadasnji ucesnik LS) ,a zatim gubili,mucili se za ekipama kao sto su javor,spartak,smederevo,metalac ( ne govorim nista lose o tim klubovima,ali ipak se zna gde je mesto Zvezdi ,a gde ostalim klubovima ).Ono sto je problem ove ekipe ( pored problema u igri,evidedno je to ) jeste kako se izboriti sa prtiskom.Da ne duzim ,bice veoma zanimljivo kako ce ova ekipa u prvim utakmicama pokazati ,mogu samo da zamislim sta ce se desiti ukoliko u sledecoj prv.utakmici protiv Spartaka krene lose,odnosno ne bude gola u privih 45 min,pa krenu i prvi zvizduci,verovatno ce se dogoditi ono sto je tokom cele ove polusezone i cele prosle sezone desavalo-potpuni raspad.Otuda ja smatram ,da na ovim pripremnim utakmicama,pored uigravanja jeste bitan rezultat pre svega za ekipu,atmosferu.Pobednicki mentalitet se stvara svakog dana ! Kari Pesic je lepo jednom rekao,,Ne bojim se ja ekipa,koje se isticu jednom ,ili vise zvezda,bojim se onih koje igraju kao ,,pravi tim“celina.Moje je misljenje da Robi uopste nije uspeo u tome,jer ako nasa igra u potunosti i pored svih dobrih igraca ,treba da zavisi od poteza vise Lazovica,ili da cekamo dobar dan Evandra , ( kaludjera nema vise da nas spasava ) ne znam cemu onda sve ovo vodi.

Reply
Nemanja Muslin феб 11, 2012 at 00:29

i pored vecine boljih igraca *

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 11, 2012 at 01:05

Dobro,ok.Razumem ja nezadovoljsto,nestrpljenje,ipak smo dugo bez rezultata i nakupilo se tu nezadovoljstva i ogorcenosti,ali sve vas koji su za to da se smeni Robi bih pitao da predlozite konkretno resenje koje ce biti garant vrhunskih rezultata i pobedjivati sve redom!Da li ste vi svesni da ce nam doci opet neki Ostanic Kratko,Alkosan ili Kristic,i da cemo gledati raspad od igre,bunarenja i jos gori ocaj?Da li ste vi svesni da mi nemamo para da dovedemo vrhunskog trenera?Ja sam uvek bio za Muslina i njegovu taktiku koja je donosila rezultate ali covek je javno rekao da ne zeli da saradjuje sa ovim ljudima koji trenutno vode Zvezdu,em je zauzet.Osim njega ne vidim ni jednog drugog koji bi bio garant boljih rezultataa koji je realno dostupan.Lako je samo pljuvati i kritikovati ali zamislite se sta ce biti onda kada nas zadesi neka nesreca poput predhodnika!Treba Robija pustiti da radi sa mladim igracima da iskoristi prolece da ih unapredi i ako je moguce izbaci franjevce iz kupa.Kazete,doveli su mu svakog koga je hteo i trazio!To je delimicno tacno zato sto je Robi svestan situacije i nije mogao da im trazi proverene igrace koji kostaju ali i garantuju rezultate.Ljudi,osvestite se.Dovedeni su sve neizgradjeni i neafirmisani igraci,izuzev Perovica i Paceka.Jesu oni dobri,mladi reprezentativci,ali nije realno da oni melju sve jos sada u ovoj fazi rada.Trebamo biti srecni ako negde posle 4-5 kola vidimo veliki pomak u igri koja je najvaznija u izgubljenoj sezoni,i koja ce biti nagovestaj nekih boljih rezultata u narednom prvenstvu.Ja verujem u Robija i ekipu i pruzicu im podrsku bez obzira sta urade do kraja priprema na ovim nebitnim utakmicama.Napred Zvezdo

Reply
Delija Brate феб 11, 2012 at 00:21

Jel ima prenos za sutra?

Reply
Secam se pobeda феб 10, 2012 at 23:32

Ako stvaramo pritisak koji ce na kraju oterati Robija to sebi tesko da ce mo oprostiti. Pa gresili smo toliko svi zadnjih ko zna koliko godina. Kada je poceo rat i nasa Zvezda je manje viuse krenula od nule pocele su neke stvari koje su bile nezamislive. Za pocetak je bila sramota sto smo ispali od Ksamaksa, tada solidnog Svajcarskog prvoligasa. Kasnije nam je smetalo sto smo cesto sa jednim golom razlike kao sa Lacijom ispadali od odlicnih ekipa da bi na kraju smetalo sto nas odlicni Zenit izbaci ubedljivo. Tada nismo shvatili da je taj Zenit bio realnost koja boli. I cudno bi bilo da nas Zvezdase ne boli jer mi smo klub koji uvek treba da se bori za evrpske trofeje a ne da gubi sa katasrofalnom gol razlikom. Vremenom smo se navikli da evropske utakmice na Marakani gledamo 2 puta po sezoni. E svo to vreme svi mi cekamo da se krene opet ka starom putu. Robi ima tu zelju i vidi se da zeli sto i mi. Sacekajmo i pruzimo mu sansu. Kada je 92 godine Zvezda krenula od nule ipak je trebalo 10 godina pa i vise da padne gde je danas, e trebace nam par sezona da se vratimo gde nam je mesto.

Reply
Filip феб 10, 2012 at 23:22

Samo ti ne menjaj nista, drzi se svoje tvrdoglavosti i forsiranja 4-3-2-1. Ma opusteno, rezultati sa ovom taktikom ce doci, ali mozda 2016!

Reply
Secam se pobeda феб 10, 2012 at 23:32

Mozda i 2016, ali kada dodju ima da gazimo.

Reply
Luka феб 10, 2012 at 23:56

ucutkace vas robi isto kao sto vas ucutkao i kadu 🙂

Reply
realnost феб 11, 2012 at 00:05

4-3-3 … još je čovek sto puta rekao da forsira 4-3-3…

Reply
Filip феб 11, 2012 at 02:03

Objasni mi molim te, gde ti vidis 3 spica? Ja vidim samo dva krila i jednog spica. Isto tako, posto mi igramo “kao Barsa“ objasni mi kad je to Barsa centrirala sa boka na spica(Vilja,Mesi,Sanchez)?! Nije frka zbog ovog poraza totalno je nebitan nego je fora u tome sto je Prosinecki TVRDOGLAV i nece odstupiti od ove taktike nikad makar nas to kostalo rezultata. Tako mi se barem cini.

Reply
Dante феб 10, 2012 at 23:16

SRAMOTA!!! Ne za Robija i ekipu, nego za vas, moje Delije, kada je pocinjao prelazni rok svi ste pricali super, mlada ekipa, nasi omladinci, samo nek se uigraju, trpecemo i ove sezone bez titule ali da sledece gazimo. I STA JE SAD BILO, MENJA SE PLOCA, A??? Tek su pripreme, shvatite vec jednom, 70% tih igraca je prvi put zajedno. Ja verujem u ovu ekipu i verujem da Robi moze da izgura sa njima. Mozda nisam u pravu, mozda ce rezultati biti katastrofalni, mozda ce Robi da napusti klub ali jedno znam sigurno: POSLE MNOGO GODINA ON JE JEDINI U NASOJ ZVEZDI KOJI JE ISTINSKI VOLI I KOJI JOJ ZELI NAJBOLJE. Za pocetak, meni je to sasvim dovoljno.

Reply
Secam se pobeda феб 10, 2012 at 23:23

Ajmo Robi ti znas kako se dolazi do pobeda

Reply
Delije Republika Srpska феб 10, 2012 at 23:24

Odlican tekst jarane. Pun mi je ***** ovih „strucnjaka“ sto sve znaju i nakon nekoliko gresaka odmah krecu sa kritikama. Svake sezone smo mjenjali po 3 trenera, ajde sada da damo priliku jednom treneru da radi minimalno 3 sezone pa ce biti i rezultata.

Reply
Secam se pobeda феб 10, 2012 at 23:34

I to ne bilo kom nego nasem Robiju

Reply
rille83 феб 10, 2012 at 23:36

Bravo Dante! Ali to je ono sto jakazem da su se deca na ovom sajtu mnogo raspekmezila a inace 90% njih odavde kuka i na svim mogucim sajtovima,forumima!
Podrzavao ili ne ove igrace i Robija sigurno je da necu da pljujem,sacekacu kako su i svi u decembru i januaru pricali kako ih ne interesuje jurnjava za titulom jer nij erealna,pa i kup ako se ne osvoji nema veze svim aj ebitno bilo da se dovedu igraci o kojima se spekulisalo,da se dovedu mlade snage,da se dovedu mladi reprezentativci pa da se uigravaju ovo prolece pa da naredne sezone budu prava ekipa SVI SU TAKO PRICALI! A pogledaj ih sad!? Prosto da se covek zapita sta je sa mozgom! Sta,sad je Milivojevic nula a,sad Kasalica ne vredi dinara,sad Maksimovic nije taj nepremostivi bedem,Sad nasi klinci ne vrede nicemu,sad su i Micko i Lazovic gubitnici i nisu za Zvezdu,sta sad je Robi pogresio sto ih je forsirao,otkrio njihov talenat,jel sad Bajko nije vise macka,sta bi sad sa malim Stojkovicem za kojeg ste kukali da igra umesto Mikica,sta,da nije mozda omatorio pa vise nije dobar igrac,jel sad ne valja ni to sto je Borha u spicu gde sste zeleli da ga vidite,a jel je to sad IPAK kadu igracina za Evandra,jel vam mozda smeta i to sto mali Cava nije u prvom planu,smeta li sto se Petkovic i Mladenovic kolju ko ce da igra levog beka,sto Kirovski svakim danom pokazuje da ce uskoro izbaciti Bajka sa gola,sto Filip na svakoj utakmici napravi neki potez za koji ste ziveli,da vam mozda ne smeta i to sto se Paseko oporavio i sto kida da se nametne,a da pa Asamoa je prebrz,necemo bas tolko brzog igraca… ccccc ZVEZDA JE MOZDA DOTAKLA DNO ALI JA SE PITAM KADA CE TE VI SA VASIM GLUPOSTIMA,pa da vec jednom zavrsimo s tim!

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 11, 2012 at 00:34

Bravo majstore za komentar.Robi je istinska velicina i legenda kluba koja je nagovestila i pokazala proslog proleca da ima viziju i da zna posao.Mnogi zaboravljaju da smo igrali dosta dobro i stigli franjevce i pored dosta njihovih zatvorenih utakmica.Samo da je AK iskoristio onaj zicer na JNA,proslavio bi i sebe i Robija,i on bi dobio neogranicen kredit.Sta da se radi kada AK ne zna pa ne zna.Ali vratice se Robi i pobedice!Pobedice za nasu Zvezdu,a tada ce mnogi uvideti da bi napravili veliku gresku da smo ga oterali,neki ce se kajati zbog teskih reci a neki poricati da su ga terali.Ja u Robija verujem,znam da on veruje u veliku Zvezdu i veruje u nas!Napred Robi,napred Zvezdo.

Reply
toto korenita феб 10, 2012 at 23:04

sve kritike su na mestu,jednostavno ovo izgleda nece da valja.nevidim nista lose sto dosta ljudi nije zadovoljno i iznose svoje vidjenje situacije.RP na sve to pocinje sa izjavama od jesenas,krneta izjavljuje bili smo bolji a izgubili smo.ni izdaleka se ne nazire takmicarska ekipa,ko ce i gde igrati bar uzi krug igraca.igraci su iztumbani osim bajka ni jedan igrac nezna i nije siguran gde i sta ce da igra.mada nije sigurno i da se za bajka ne nadje neko mesto van 16.pripreme polako prolaze u igrace se lagano uvlaci nesigurnost i neizvesnost,jer svako bi voleo da zna na cemu je,i da se koncentrise na ulogu koju treba da odigra,i onda ce poceti da se uigravaju u toku prvenstva i da traze formu.rotacije tumbanja i tako da na kraju mozemo da ocekujemo isto.setite se samo poslednje utakmice protiv vojvodine,bolje da se sada krene sa pritiscima i kritikama da nam ne bude kasno.

Reply
Secam se pobeda феб 10, 2012 at 23:08

Robi je uvek isao tezim putam i na kraju pobedjivao, mislim da postoje velike sanse da tako bude opet.

Reply
toto korenita феб 10, 2012 at 23:33

kao i svi i ja zelim i nadam se naj boljem,ne kritikujem konkretno igrace jer momcima nije jasno koce ,gdece i sta ce da igra,posebno sto retko koji ce da igra ono sto je igrao.niko nemoze da me uveri da tosic treba da igra stopera.jedino evandra spominjem jer sam misljenja da je folirant,i da nije ni blizu kvalitet kakvim ga predstavljaju i sta se ocekuje od njega,naravno ne mislim ovo zbog penala koje fula.on ne pruza na vaznim utakmicama to sto ocekujemo zato sto je los,svaku je podbacio i ni jednu vaznu utakmicu i bitnu nije zavrsio,uvek satro povreda,a nisam primetio da se nesto natrcao.od RP i strucnog staba sam i vise ocekujem od prikazanig i vidjenog,zato sam i zabrinut i ne svidja mi se kako rade,svestan sam svega ali ovo sigurno treba da je mnogo ubedljivije i bolje.

Reply
Deks феб 10, 2012 at 22:30

Ja mislim da se na trenizima i igrom izmedju sebe vidi ko treba da ima prednost u odnosu na ostale trenutno boljom formom, i tako slozen tim od igraca u najboljoj formi treba da se uigrava, a ne da se uigrava kroz prvenstvo i da se onda bodovni zaostatak pravda neuigranoscu. Ovako ovo izgleda kao sajam igraca kako nekome treba da se pokaze sa cime zvezda raspolaze. Ovakvim espirimentima se ubijaju svi igraci, ubija se timska igra i najavljuje jos jedno razocaranje.

Reply
Danijel феб 10, 2012 at 22:22

Pripreme su pripreme ljudi… Sta bi nam znacile ove pobede? Nista!!! Bolje da se vidi sad koliko koji igrac moze nego da se juri neki rezultat… Kad ce da igra ovaj sastav na zvanicnoj utakmici zajedno? Nikad, a mozda ni tad!!!

Reply
Miki Delija феб 10, 2012 at 22:18

Kada cemo vise to dno da dotaknemo……ovako svakim danom tonemo sve dublje i dublje a dna jos nema………

Reply
Nemanja Muslin феб 10, 2012 at 22:30

Znas onu ,,Sta su rekli Bugari kad su usli u EU ? ! Pali smo na dno,ali kopamo dalje “

Reply
Vlaja феб 10, 2012 at 22:01

Nije uredu da se Zvezda ovako kocka sa ugledom i gubi od Kineskih klubova. Razumem da su pripreme u toku, da se igrači menjaju, ali zajedno su već mesec dana i svi podjednako konkurišu za tim tako da ti izgovori ne piju vodu. I druge ekipe su na pripremama, i oni se uigravaju, tako da nema potrebe za opravdanjima. Opet ista prica, bice bolje, ovo nije prava Zvezda, nadmoćni smo ali nema golova. Takve priče nas drže godinama bez titule, a i sada me je sramota da pogledam tabelu. Oduševimo se kada sporadično pokažemo nadmoć i nekog pobedimo sa 2-3 gola razlike, to nije Zvezda kakvu smo navikli. Kakvog god kvaliteta bili uvek smo imali golgetera, ali u ovom sistemu igre očito da naši špicevi nemaju toliko prilika da daju golove. Jer da stvarno igramo toliko nadmoćno, napadamo, stvaramo šanse bilo bi i golova. Jer, nemoguće da se baš pojavi u Partizanu igrač od 17 god. i non stop bude strelac, kao toliki talenat. Jednostavno, igra je bolja, prilika je više i napadač dođe do izražaja. Euforija prelaznog roka polako jenjava, nade je sve manje.

Reply
Filip феб 10, 2012 at 21:53

ma ljudi nemojte se paliti zbog ovoga mi nikad necemo osvojiti titulu ma ko nam bio trener i ma kakav tim imali http://www.mozzartsport.com/vesti/12356/bivsi-igrac-borca–pretili-nam-da-pustimo-partizan-/

Reply
Alex феб 10, 2012 at 22:22

Ovde Fifa i Uefa treba da reaguju i da im se oduzmu titule jer su sve uzeli na neregularan nacin.Sramota!

Reply
rille83 феб 10, 2012 at 22:26

ko da reaguje??? Platini i Blater koji su na prst u ljubu sa toletom!? ma nema od toga nista!
Pored svih nasih nevolja mi imamo i tu da su oni jaki u svim sverama zivota,imaju neverovatne veze za lazi,namestanja,prevare…! TO TI JE SRBIJA BATO!

Reply
Raka Delija феб 10, 2012 at 22:28

Sve će kad tad da izađe na videlo braćo,ovo je tek početak.Koliko li još ima fudbalera u ovoj jadnoj zemlji koji imaju ovako nešto slično da ispričaju.Krenuće i oni da besede svoje sudbine pa ću tad da pitam ljubitelje JSD da li će se vraćati u zagreb odakle su i došli ili će igrati derbi treće lige sa slogom iz lipnickog šora

Reply
rille83 феб 10, 2012 at 21:51

„Gde je novinarska objektivnost i sto ne napišu da nismo produžili ugovor, Filip bi u januaru otišao bez dinara, to jest za 400.000 eura kolika bi bila trening kompenzacija. Tako su u bescenje odvedeni, Ćosic, Milanović, Đuričić i mnoštvo druge dece. Vrlo sam realan i ne patim od teorije zavere, ali stvarno određenim grupacijama u fudbalu smeta jer uvodimo red. Smeta jer ukazujemo na problem, smeta jer se naše inicijative prihvataju. Zato što smo potpisali novi ugovor gde Filip bez Zvezde ne može u drugi klub za klikere, što smeta pojedinim menadžerima i napadaju Lukića, mene i Zvezdu, bave se kampanjom! Zašto, kada se još niko nije oglasio da će da uđe u predsednicku trku! Problem je jer sada neće moći da ga odvedu ispod 3 miliona. Pokvarili smo im vrlo lukrativnu racunicu. Ja odgovorno tvrdim da niko od nas nije imao kontakt sa Romom, nikada“, napisao je Stefanović.

On je ponovio da će sud rasvetliti čitavu stvar.

„Ljuti su jer nismo dali procente, nismo pristali na posrednike. I umesto da nas mediji podrže, prave se afere gde ih nema! Što se nas u Zvezdi tiče, mirni smo, za nas je ova priča gotova, čekamo da nam se pokaže ugovor ili da neko kaže kada i gde smo se sastali sa Romom. Ako ne urade to, postoji sud pa će pokazati ko je u pravu! Pišu da su bili pod pritiscima, pa bogme bili smo i mi od onog najmerodavnijeg suda – javnosti, i da sacuvamo interes i Zvezde i Filipa i potpišemo novi ugovor. Spekulacije da je cena mala od 3 mil za ovako mladog igrača… Šta bi rekli da je otišao za 400.000 eura kako je bilo planirano i o čemu su sami mediji pisali i upozoravali!

Pogledajte koliki su transferi bili ove zime za mnogo afirmisanije igrače u Evropi. Ali već sada je jasno da više nema mešetaranja sa Zvezdinom decom, nema posrednika u ugovorima, i to ih boli.

Mi nećemo da stanemo sa čišćenjem naše kuće, što se vidi i po principijelnosti pri potpisivanju ugovora sa Ožegovićem i Filipom. I ovo je proces započet od kada smo došli, pa nije neka predizborna retorika“

Reply
Aki феб 10, 2012 at 21:44

Ljudi, sta ce biti sa Jankovicem?

Reply
Secam se pobeda феб 10, 2012 at 21:21

Eto polako svi gube zivce. E sada treba normalno da komuniciramo i lepo kazemo svoje misljenje zasto je neko za a neko protiv ostajanja Robija na nasoj klupi. Da smo svi uz njega to se zna i uvek ce biti nasa legenda. Evo zasto sam ja za da ostane.

1.Zna da prepozna talenat kod igraca ,svi znamo za Lazovica.

2.Voli Zvezdu i tu ljubav trazi od svih u klubu

3.Ovo je tek prvi put da ima tim koji je sam zeleo

4.Zvezdina legenda zna sta znaci Crvena Zvezda

5.Ako sam ja dobro shvatio on zeli nesto da napravi na duze sa nasom Zvezdom

Reply
nikola феб 10, 2012 at 20:53

HOCEMO NOVU ZVEZDU!!!

Reply
rille83 феб 10, 2012 at 21:45

HOCEMO STARU ZVEZDU!

Reply
Mare феб 10, 2012 at 22:45 Reply
NemanjaS90 феб 10, 2012 at 20:47

Rezultati na pripremama ne znace nista. Secate kad smo igrali sa Hanoverom i Baselom? Svi smo mislili, eto idemo u Evropu…kad ono prc, Slovan…

Reply
Srb феб 10, 2012 at 20:54

Pa nije Robert juce dosao kao trener Zvezde vec ima godinu dana.

Reply
fringe феб 10, 2012 at 21:04

Jeste, ali ovi igraci su dosli juce! 😉

Reply
igordelija феб 10, 2012 at 20:46

Ma sve ja shvatam sto ti kazes dajte im fore i to ali ne mogu se gubiti titule svake godine i sto je jos gore ne pobkediti partizan ni jednom u prvenstvu to je lose veoma lose

Reply
van basten феб 10, 2012 at 20:45

krajnje je vreme da se pocne sa nekom standardnom postavom koja ce igrati veci deo utakmice,ovako igra njih 30,ne mogu da udjem u fazon ko skim igra u kojim linijama.tada cemo konkretnije znati u kakvoj smo formi i koji igraci su sigurni.ovako ne ide.treba to ukomponovati i jos taj sistem 4-3-3 ili 4-4-2,pa mi ne znamo gde smo bre.da pitamo savetnika,u sve se razume, valjda nesto zna.

Reply
Zvezdas Rijeka феб 10, 2012 at 20:43

Prošlo proljeće kad smo super igrali dizali smo Robija i tim u nebo…tad smo vjerovali i u ovu formaciju i način igre a sad odjednom ne valja?
Pa dajte se odlučite… Ja lično u ovaj tim vjerujem i ne zamaram se nimalo pripremnim utakmicama koje u prosjeku igra 20+ igrača.. jedino mjerilo su zvanične utakmice.
A ako su već ti kinezi tolika bruka od ekipe , onda bi ih naši fenomenalni mladi reprezentativci trebali tući na suv kvalitet , pokazati neki ekstra potez bez obzira na taktiku, zar ne?
Sačekajmo , da je danas Evandro zabio penal, da je naš igrač ( nisam pročitao koji) zabio zicer sa 2 metra, plus jos 1-2 od šansi da su ušle u gol, bila bi druga priča zar ne?
Koliko nam malo treba da pljujemo…pa to je strašno, ali što je najgore da smo ih odvalili i 4-0 opet bi pojedinci kojima je to valjda u krvi našli zamjerke….pa ljudi ne ide to tako, lako je reći Zvezda je velika i Zvezda mora ali to su bila neka druga vremena, ostalo je samo ime, treba da se krene od početka, mi više nismo tim koji nekome može da prijeti, ali vjerujem u novi početak, dajem im fore do nastavka prvenstva pa da vidimo.

Reply
Srb феб 10, 2012 at 20:54

Znas ti koliko je proslo od tog Proljeca???? ALo bre?

Reply
igordelija феб 10, 2012 at 20:40

Meni samo nije jasno sto ljudi toliko vjeruju robiju nista do sad nije uradio ove sezone je titula izgubljena a i sljedeca ako bude svi ce te ga tjerati e posto ovo ocigledno ne funkcionise bolje ga se odmah rjesiti

Reply
igordelija феб 10, 2012 at 20:30

Uvjek ista prica ovo ajde pored bruke nece nas nicega drugog kostati ali robi mora da ide ovo postaje smjesno na pola sezone izgubiti titulu i gubit od kineza pa makar i na pripremama nije odlicije velikog tima

Reply
Joksa феб 10, 2012 at 20:27

Bojim se da ovo ne ide na dobro, a ti i dalje samo pricas…iste price.
Zar je moguce da je nama vaznija tvoja trenerska karijera, nego tebi samom?
Zar je moguce da ti tvrdoglavost definise prioritete?
Dominacija malog mozga nad velikim je gotovo uvek stvar kompleksa kod inteligentnog coveka. Odakle tebi kompleksi legendo? Osvesti se! Nama je stalo!
Ovo nije dobro! Vremena gotovo i da nema!

Reply
ChargerNS феб 10, 2012 at 20:26

Ovde baš neki ljudi doživljavaju veliki poraz jer polako ljudi počinju da shvataju da Prosinečki nije za Zvezdu a i uprava masti i prodaje maglu. U početku je bilo par nezadovoljnih a sda ipak mnogo više! Ne može se ništa sakriti pa i neznanje i lopovluk!

Reply
sreten феб 10, 2012 at 21:19

Tako je brate..,uvek si bio u pravu..,i uvek sam mislio kao i ti..,al izgleda ima jos dosta..,dosta njih koji to ne vide..,odnosno ne shvataju..pozzz

Reply
Saša феб 10, 2012 at 20:15

Više se niko ne javlja povodom Jankovićevog slučaja. Nema Bucka da dostojanstveno daje izjave. Sumnjao sam da ne govori istinu i bio sam u pravu http://www.mozzartsport.com/vesti/12313/ugovor-potvrdio-pisanje-mozzart-sporta/. Tačno je da postoji klauzula u ugovoru, a verovatno je i tačno da je dogovoreno da se po toj klauzuli aktivira Roma. I to je to.
Janković neće biti budućnost Zvezde. Umesto da bude pa da ga posle prodamo za 33 miliona, prodaće se za 3.

Reply
rille83 феб 10, 2012 at 20:26

Jel si ti tu vest sa mozzarta tek sad video prvi put???

Reply
timmy феб 10, 2012 at 20:26

kasnis 2 dana! i nisu potvrdjene informacije mozzarta, jer su oni objavili da je mali vec prodat.

Reply
lukank феб 10, 2012 at 20:11

slab i trener i ekipa, mora prosinecki ovo mnogo bolje!

Reply
Polufinale Kupa 2008 феб 10, 2012 at 20:16

Secam se te utakmice kada smo na Marakani izgubili 2:3.Tada je trener bio Sale Jankovic,ne bih komentarisao pobednicki gol partizana koji je bio iz ofsajda,samo bih napomenuo da se veci posed lopte protiv groblja moze imati i u sastavu 4-4-2.Tada smo imali ukupno 11 suteva a partizan 7,imali smo 7 kornera a partizan 1,imali smo posed lopte 57% a partizan 43%,i tokom utakmice smo pogodili precku i mozda bi i prosli u finale.Jankovic je odlican trener koji bi od leta trebao da nas vodi,a jos i zna pola igraca iz mlade reprezentacije,bilo bi odlicno kada bi nam takav takticar i trener dosao,usli bi u Evropu i osvojili minimum jedan trofej u toku sezone.

Reply
Vladimir феб 10, 2012 at 20:20

Sale trener, a robi pomocnik…

Reply
Saša феб 10, 2012 at 20:28

Plus nam je poništen regularan gol.

Reply
Aston феб 10, 2012 at 20:05

Vi ste svi skrenuli malo sa puta, dali se nekad zpitate ko je zveda ili ste utripovali da je zvezda mancester ili real ili barsa,milan,ko kazite mi, malo se zapitajte, sta hovcete sta mozete, a ne da kao ovo ono,daj ne lakrdajte gluposti, mi smo jedan prosecan tim vec 20 godina.
nesanjajte i ne palite se nego prihvatite realnost.
Kao mi smo klub,daj neka neko kaze koga smo to pobedili koga smo razvalili tako jak tim poslednjih godina.

Reply
rille83 феб 10, 2012 at 19:56

Muka mi je od komentara tipa kad izgubimo alli mi je i muka od komentara kad pobedimo,tada mi se zgade i barselona i real jer ih strucnjaci odavde bacaju ispod Zvezde a i zgadi mi se i Mesi jer je nula za Lazovica!
Neka se admini naljute kolko hoce ali ovaj sajt je malo otisao u aut,mnogo je bre pljuvaca i bukadzija,mnogo je razmajene dece koja stalno placu!!!

Reply
Alex Krycek феб 10, 2012 at 20:22

A uz to nisu ni gledali utakmicu!

Reply
Nemanja Muslin феб 10, 2012 at 19:51

„Leon na španskom znači lav. A kada je na čelu kolone lav onda su svi iza lavovi, kada je na čelu kolone magarac onda su svi iza magarci. Tako da ćemo morati da nađemo nekog lava među igračima koji će da vozi ovaj auto.“ – rekao je Kari. Veoma poucno !

Reply
Shmickey феб 10, 2012 at 19:50

Pazite sta vam kazem, Robiju su „ispunili“ sve zelje, doveli mu nabolje iz JSL, mlade reprezentativce i ako nista ne napravi, a evidentno je da nece (jeste Robi-Robi ali trener za zvezdu nije) ima da se ograde i da ga najure! To je Lukic & Co.

Reply
strucnjak феб 10, 2012 at 19:28

vratice se Dzaja,a ti ces lukicu na stub srama,najveca sramoto naseg kluba,godinama nas unistavas, ali neces moci vise,sram te bilo za sve ove godine!

Reply
rille83 феб 10, 2012 at 19:45

e bas si strucnjak! A mozak si izgfubio negde jel da?

Reply
Milaninho феб 10, 2012 at 19:47

Kada dodje nova uprava treba da dodje i novi trener.Ja bih voleo da osvojimo bar kup ali po svemu sudeci tesko cemo to da uradimo zato ja mislim da ce posle kupa Robi dati ostavku.I odmah cim dodje novi predsednik i uprava treba dovesti Saleta Jankovica siguran sam da bi prihvatio ovaj poziv,druga stvar posto imamo pola mlade reprezentacije Jankovicu nece trebati vremena da se upoznaje sa njima i da pravi neku taktiku na koju se nisu navikli,jer su sve to radili u reprezentaciji.Odlicna stvar je i sto je Jankovic zvezdas,i sto imamo igrace koji su zvezdasi,nadam se od leta da cemo igrati 4-4-2 i da osvajamo titulu i kup.Aleksandar Jankovic !!!!!

Reply
Srbija феб 10, 2012 at 19:49

Nema veze sa temom ali moram da spomenem,kako bi bilo dobro da novi predsednik FSS vrati Radomira Antica,i da nam u prvoj postavi reprezentacije igraju Ninkov,Laza,L.Markovic,i da se vrati Vidic.Na golu ja vidim Brkica jer momak odlicno brani u veoma jakoj ligi,Siena je primila manje golova od Intera,Rome,Napolija,i znam da ih je Brkic spasavao,na klupi moze da bude Bajko,ili Saranov.

Reply
Miki Delija феб 10, 2012 at 19:23

E moj Robi…..trenercino……..

Reply
F C R S феб 10, 2012 at 19:17

Narode moj dragi, nisam ni ja zadovoljan ovakvom igrom. Ali, trpili smo „trenere“ poput Zemana, Janevskog, Kristica…..Pa dajte sansu ovom covjeku, koji ima pola omladinske reprezantacije sada na raspolaganju, koji je iz ljubavi prema klubu ovdje i koji ima viziju. Stalno pricamo treba nam trener na duge staze, a poslije dva losa rezultata vi drvlje i kamenje na covjeka. Ferguson nije 3 sezone nista osvojio sa Djavolima, ali kada je u igru 1990. uveo svoje juniore i svoj tim stvorio napravio je to sto danas ima.

Reply
Aleksandar феб 10, 2012 at 19:29

Raspitaj se sta je pre Manchestera uradio i osvojio Fergi. A sta je Robi? Manchester je previse ozbiljan klub da bih doveli anonimusa.

Reply
F C R S феб 10, 2012 at 21:44

Ja jarane samo kazem da se trener ne tjera poslije dva losa rezultata. Ako zelis uspjeh moras pretrpiti neke momente koji nisu lijepi. Vi tjerajte po svome, pljujte po svakom treneru koji dodje i bice nam u buducnosti kao i tokom zadnjih 10 godina!

Reply
Srb феб 10, 2012 at 20:51

CIm vidim da neko spominje Mancester i Fergusona smuci mi se zivot…kakve su to losa spinovanja.Posle tek dva losa rezultata jeL? On ima viziju jel? Boze me sacuvaj…

Reply
sreten феб 10, 2012 at 19:12

Nije sto smo izgubili..,al Robi ti si nula od trenera..,na taktickom nivou pojma nemas..,sramota..,nema veze sto je to pripremna utakmica..,bruka je izgubiti od ovih..,i jos jednom ponavljam evandro je prosecan igrac ljubi..,nema snage..,nema brzinu..,nista posebno..,al vi nastavite da ga dizeete u nebesa..,molim boga da Dzaja bude predsednik..,i da nadje normalnog trenera..,iskusnog..,dosta je vise bilo pocetnika..,muka mi je vise..,svi nas pljuju..,srozali smo se na najnize grane..,zahvaljujuci ovoj upravi.,koja nista nije uradila..,niti je vratila dug..,niti je osvojila titulu..,vase vreme je isteklo…,mars iz ZVEZDE bando…

Reply
ЦАНЕ феб 10, 2012 at 19:08

РОБИ батали се барселонине формације то може да игра само барселона и нико други него довати систем Славољуба Муслина и БОГ да нас види …………

Reply
czvpop феб 10, 2012 at 20:36

Barselona, Real, Celsi, Arsenal, Porto… Svi igraju tu formaciju… Nije tu stvar u formaciji, vec u onom ko igra tu formaciju… Ne kazem da mi ne treba da menjamo formaciju, samo kazem da ta formacija nije losa, vec je stvar sto nismo mi dovoljno dobri za nju…

Reply
ЦАНЕ феб 10, 2012 at 21:16

за ову формацију коју роби форсира требају нам играчи баш из тих клубова које си набројао а ми за такве играче нећемо имати пара ни за сто година што значи да мора да се игра са ониме што се има и да мења формацију или нам не гине пето место у лиги

Reply
kimi феб 10, 2012 at 19:07

Оооооооооо ми теби певамо, и када губимо,и када водимо ми теби певамо.
Оооооооооо напред Звезда ‘ле , напред Звезда ‘ле, напред Звезда ‘ле,напред Звезда’ле !!!

Reply
Zarko феб 10, 2012 at 19:07

Ista priča trenera i od prošle zime, i od letos, pa u prvenstvu svaka treća utakmica losa… I uvek su krivi igrači, kao nisu se dovoljno borili, a postavku igre i svoj deo odgovornosti nikad ne pomene. Posle dugo godina stvarno imamo dobru i talentovanu ekipu, ali sa Robijevom „dominacijom“, vraćanjem lopte unazad i postavkom igre nećemo daleko dogurati. Kako su nam igrači Rena letos izgledali brzi, ali to je samo zato što mi igramo spor i prevazidjen fudbal. Jeste Robi nasa legenda, ali to ne znači da ga treba beskonačno podržavati za ovakav način igre.

Reply
ludakkk феб 10, 2012 at 19:13

sta sad kenjate nema veze ,ovo su pripremne utakmice polako se ulazi u formu,ja verujem u robija i verujem da cemo na prolece da pobedjujemo kao nekad . SVAKO PROLECE NA ZVEZDU MIRISE !

Reply
Aleksandar феб 10, 2012 at 19:32

Ma vidim ja kako mi polako ulazimo u formu… Rezultati i igra govore sve…

Reply
ЦАНЕ феб 10, 2012 at 19:16

у праву си ……докле више овако ? па ј… му сунце да ли треба да се сви иживљавају над нашим клубом да би неко схватио да тонемо све дубље…………УПРАВА НАПОЉЕ И ВОДИТЕ РОБИЈА СА СОБОМ…….

Reply
czvpop феб 10, 2012 at 19:06

Ono sto mene najvise nervira je da ozbiljan klub sa toliko navijaca ne moze da obezbedi tv prenos… Ne mogu da verujem da oni nisu uspeli na bilo koji nacin da nam omoguce to, ako je neko zasluzio da vidi i pripremne utakmice, zasluzili smo mi kao najverniji moguci navijaci… Opet nisam gledao utakmicu, po izvestaju mi smo opet bili bolji ali smo izgubili… Danas sam nahvalio Evandra, on opet promasi penal… Ne znam sta da kazem, cinjenica je da su utakmice pripremne, ali je isto tako cinjenica da su nam protivnici timovi koji jednostavno moraju ne da se pobede, vec da se zgaze sa po 3 gola razlike minimum… Nije bitno koja je postava, jos gore ako igrac sa klupe ne ucini sve da dobrom igrom obezbedi sebi mesto ako ne u 11 onda bar u 18… To je ono sto sam ja pricao da ti nasi klinci su jos uvek samo talentovani klinci, ne verujem da je neko od vas gledao tog malog Krnetu, a u mnogim postavama ovde on je u startnoj postavi… Roberta nisam pljuvao niti cu, jednostavno nema rezultatsko pokrice njegova ideja, ali i dalje stojim iza toga da je njegova ideja dobra… Sada, zasto se ta ideja ne sprovodi, to je vec neko drugo pitanje o kome cu ja svoje misljenje dati tek kada vidim startnih 11 protiv Spartaka i njihovu igru… Ove utakmice nisam gledao, mozda smo ih stvarno ubili pa izgubili nesrecno, nije nemoguce….ali misljenje formiram samostalno na osnovu toga sto ja vidim… Jedva cekam nastavak, kada ce Prosinecki odgovarati za svaki rezultat, jer je ovde ponavljao da mu rezultat nije bitan, videcemo kada bude bitan… NEMOJTE smenjivati coveka na osnovu rezultata pripremnih utakmica, pa kada je jedan Dostanic mogao da sedi u vise navrata na klupi a dokazano je da nema veze, ja sam za to da se saceka Prosinecki do kraja sezone… Jednostavno nemamo na trzistu domaceg trenera koji je dobar i koji bi se prihvatio na kraju zimskih priprema posla, jos u uslovima gde se blize izbori i gde se posle toga sudbina istog tog trenera koji bi sada dosao ne bi znala… Mozda ga novo rukovodstvo naprimer ne bi zelelo… Sto se tice stranca, smesno je uopste pricati, nemamo pare, -10, uprava nema poverenje, menadzeri vrsljaju kroz klub…to tek nema sanse… Sasa Jankovic? Ne verujem da bi on prihvatio da radi i kao selektor mlade i nas trener, a i da on hoce, ne verujem da bi mu Tomislav to dozvolio…jednostavno to „nije u interesu“…

Reply
Milos феб 10, 2012 at 19:04

Robi molim te odustani od sistema koji igra Barsa…nemamo mi igrace kao oni…ne treba nama Zvezda koja ce imati posed lopte na svojoj strani a lose rezultate..nama trebaju dobri rezultati..

Reply
Mare феб 10, 2012 at 18:54

EVo sta ce biti, pocece sezona Zvezda ce kiksnuti u drugom kolu, Robi ce nastaviti da daje ovakve izjave, kako smo dominirali…. I posle 4 kola Robi odlazi ! NADAM SE DA GRESIM !

Reply
Filip феб 10, 2012 at 18:51

Ma zasto bi ti menjao sistem igre, vidis da kidamo. Dominiramo na terenu 😀

Reply
Srb феб 10, 2012 at 18:53

Ma da vec godinu dana otkad je on trener mi stvaramo sanse a zamisli uvek ih i promasujemo, ma da bre to mora da je kletva. Pa mi i ne stvaramo sanse u tome je stvar. Ovo sto on prica su nebuloze.

Reply
Filip феб 10, 2012 at 19:58

Ma hoce covek da igra ko barsa hahahaha smesno. Da li je neko ikada video da Barselona centrira sa boka na glavu spicu koji ima metar i zelju da poraste?!

Reply
Srb феб 10, 2012 at 18:51

Dokle vise da nas voza ovim frazama?!

Reply
Nikola феб 10, 2012 at 18:50

Pustite kom?

Reply
Nikola феб 10, 2012 at 18:48

Pa da uvek smo stvarali sanse koje nismo iskoristili i tako ce i da bude i u prvenstvu.I dokle vise tako?!Sad ocekujem da neko napise tekst kako ce Prosinecki biti nas Ferguson i ostale gluposti.

Reply

Leave a Comment