Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Станковић: „Овако нешто нас чека и против Милана“

Тренер ФК Црвене звезде Дејан Станковић био је задовољан после ремија црвено-белих против украјинског Шахтјора из Доњецка 0:0. Он је прво честитао играчима на добро одрађеним припремама на Кипру и у Турској. Каже, све је позитивно.

– „Момци су заслужили позитивну оцену. Одрадили су велики посао, почев од Кипра. Презадовољан сам њиховим приступом, професионализмом и залагањем“ – рекао је Станковић.

Потом је изнео низ хвале на рачун својих играча за партију против Шахтјора. Црвена звезда на четири утакмице није примила гол.

– „То је била моја жеља, али тражио сам огромну концентрацију. Да свако зна шта ради на терену и сваком моменту. Ова последња утакмица је била права. Нисмо примили гол… Овако нешто ће нас чекати против Милана. Много квалитета, много трчања. Реч је о тиму који је давао голове Реал Мадриду. Испарирали смо им одлично. Желим само да будемо мало уигранији и слободнији са лоптом. Просули смо беспотребно четири лопте. Али добро, ова екипа је много брза. Нисмо примили погодак, што ће нам дати самопоуздање пред оно што нас очекујемо. Цео блок је добро функционисао. Имамо јак распоред на почетку. Три гостовања, ту је и Милан“ – рекао је Станковић.

Тренер Црвене звезде је додао да се ускоро тиму прикључују Филипо Фалко и Александар Катаи.

– „Он је професионалац. Треба да одради тестове и прегледе. Треба мало и да тренира. Враћа нам се и Катаи“ – закључио је Станковић.

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns јан 31, 2021 at 22:01

Deki bravo samo tako nastavi…lepo to izgleda,samo tako.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 31, 2021 at 18:16

MISTER,KAD JE NESTO DOBRO JA UVEK POHVALIM..SVAKA ČAST NA ODRADJENIM PRIPREMAMA,TAKTICI I FIZIČKOJ SPREMI..MISLIM DA NISMO SKORO ODRADILI OVAKO DOBRE PRIPREME I DA JE OGROMNA RAZLIKA SADA I LETNJE PRIPREME..OVO JE VEĆ OZBILJNA PRIČA I SVIDJA MI SE I NADAM SE DA U DOMAĆEM PRVENSTVI SE NEĆEMO BLAMIRATI KAO JESENAS KAD JE BILO BAŠ MUČNO ZA GLEDANJE

Reply
Hadži Dragan NBG феб 1, 2021 at 16:41

Ti ćeš da pohvališ Dekija klozetar, mnogo će mu to značiti.

Reply

Leave a Comment