Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Млади фудбалер напушта „Маракану“

Како се сазнаје један од најталентованијих фудбалера Црвене звезде Милош Пантовић на крају актуелне сезоне напустиће стадион „Рајко Митић“ и пре него што је добио праву шансу у сениорском тиму нашег клуба. Претходних шест месеци млади фудбалер је провео на позајмици у екипи Вождовца за коју је одиграо 17 мечева уз три постигнута гола и две асистенције.

Пантовић је са доста успеха играо за омладински тим нашег клуба у УЕФА Лиги шампиона, а стигао је да се упише и у стрелце. Очекивало се да ће млади фудбалер бити један од носилаца игре у предстојећим годинама, али је дошло до непремостивих проблема током преговора о продужењу сарадње. Наиме, Пантовићу је засметало што значајнију прилику у првом тиму не би добио сигурно у наредних годину дана и одлучио се да не продужи уговор који га веже за црвено-беле до лета 2021. године. Услед тога наш клуб је већ реаговао, послао младог фудбалера у јуниорски састав где ће тренирати до окончања уговорне обавезе.

Милош Пантовић је дебитовао за први тим нашег клуба 10. октобра 2019. године на утакмици 1. кола Купа Србије која је одиграна на терену Спортског центра ФСС-а у Старој Пазови између Црвене звезде и трепче из Косовске Митровице, а коју су пулени тадашњег тренера Владана Милојевића решили у своју корист резултатом 8:0.

Како се сазнаје за услуге младог фудбалера велико интересовање показала је екипа Вождовца закоју је наступао током јесењег дела сезоне, али би прелазак Пантовића на „кров“ био пролонгиран за лето када му истекне уговорна обавеза са Црвеном звездом.

Повезане вести

Leave a Comment