Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Бен гледа ка Азији

Ел Фарду Бен налази се пред одласком из нашег клуба, а нова дестинација требала би да буде Азија. Јесенас се чинило да је пред потписом за Ал-Ахли из Саудијске Арабије којег са клупе предводи Владан Милојевић, али некадашњи тренер црвено-белих није био у могућности да у датом моменту доводи појачања.

Сада опет има озбиљног интересовања за Звездиног крилног нападача из те азијске државе, али и из Уједињених Арапских Емирата.

Црвена звезда за Бена тражи обештећење од два милиона евра, али име клуба још није познато. Репрезентативац Комора је у групи фудбалера са дозволом за одлазак у случају задовољавајуће понуде.

Пристали би у Црвеној звезди вероватно и на позајмицу са правом откупа, јер је Бенова плата висока. Разлог више је чињеница да већ у тиму има довољно крилних нападача.

Сигурно је да Бен не би ишао у Азију без барем за 30 одсто већу плату него у Црвеној звезди, где има око 600.000 евра по сезони.

(извор/фото: zurnal.rs)

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC феб 6, 2021 at 15:29

TO STO HOCETE DA PRODATE BENA JE VELIKA GRESKA,PRVO BAKAJOKO JE SMESAN IGRAC,NEMA DIBLING,NEMA KRETANJE,UDARAC JEDNOSTAVNO TAKVIH IGRACA U SRBIJI IMA KOLKO HOCES,DRUGO I NAJBITNIJE KATAJI NIJE SPREMAN,MOZDA POCNE DA TRENIRA SA EKIPOM KRAJEM MARTA,PA DOK UDJE U FORMU TO JE JOS MESEC DANA,TAKO DA OD NJEGA TESKO NESTO MOZEMO DOBITI OD NJEGA,NARAVNO PUNA PODRSKA KATAJIU,FALKO NIJE SPREMAN TO JE REKAO DANAS MRKELA,MESEC DANA NIJE TRENIRAO JAKIM INTEZITETOM,ZNACI I NJEMU TREBA OKO MESEC DANA JOS,KO CE DA IGRA NAPRED,IVANIC,GAVRIC KO JOS BAKAJOKO,SRNIC,VUKANOVIC TO JE SMESNO,PRODAJTE BENA NA LETO KAD PRODJU KVALIFIKACIJE

Reply

Leave a Comment