Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Иванић: „Радује настављен низ победа“

Везни играч нашег клуба Мирко Иванић и стрелац трећег гола изнео је утиске после одигране прве утакмици Црвене звезде у пролећном делу сезону, у којој су изабраници Дејана Станковића савладали Нови Пазар на гостујућем терену резултатом 3:1.

Веома тешка утакмица коју смо играли на изузетно тешком терену . Велика промена за нас, били смо у Турској где су терени у савршеном стању, сада се враћамо полако у реланост, како то обично буде у ово доба године. Није било лако, али најважније да носимо три бода из Новог Пазара. Радује ме чињеница да смо наставили низ, који смо започели у прошлом делу сезоне – истакао је Мирко Иванић.

Одличне партије најавио је Мирко Иванић још на припремним мечевима који су се играли у Турској, а квалитет је показао и на првој првенствој утакмици у 2021. години.

– На свакој утакмици се трудим да дам свој допринос, наравно волим када асистирам и постижем голове, као што је то био случај данас. Задовољан сам, али увек може боље, како ја, тако и цела екипа. Међутим јако је било тешко играти по оваквом терену, није изговор, али је то нешто што је реалност, али смо и поред тога успели да дођемо до победе, што је и најважније у овом тренутку.

Густ распоред очекује црвено-беле, а везни играч нашег клуба истиче да је фокус на свакој следећој утакмици.

Тренутно смо фокусирани на опоравак и сутрашњи тренинг. Идемо корак по корак, следећа утакмица је против Радничког из Ниша, очекујем сличан меч као данас. Има још доста времена до утакмице са Миланом, када прође првенствени дуел, размишљаћемо о европској утакмици – закључио је Мирко Иванић.

The post Иванић: Радује настављен низ победа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment