Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Распуцани млађи кадети

Талентовани фудбалери из Омладинске школе Црвене звезде за викенд су наставили такмичења у својим лигама. Наше млађе категорије оствариле су четири победе уз укупно 18 постигнутих голова, а посебно ефикасни били су млађи кадети.

Омладинци Црвене звезде ремизирали су на гостовању Радничком у Крагујевцу – 0:0. Изабраници Марка Неђића имали су иницијативу током већег дела сусрета, стварали прилике, али нису успели да „пробију“ одбрамбени бедем Крагујевчана. Јуниори Графичара поражени су на гостовању Војводини са 1:0.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 25. КОЛА:

1.Бродарац, 65 бода, гол разлика 59:19

2.Црвена звезда, 58 бодова, гол разлика 68:19

3.Партизан, 58 бодова, гол разлика 69:30

——-

12.Графичар, 29 бодова, гол разлика 28:36

СТРЕЛЦИ: Никола Кнежевић и Матеја Бачанин (13 голова, Црвена звезда), Никола Митуљикић (6 голова, Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде победили су Земун у гостима резултатом 3:1. Екипа Николе Митића је диктирала темпо током свих 90 минута. Ређале су се изгледне прилике пред голом противника. Госте је „начео“ Матеја Радоњић, да би се потом Матеја Бубањ два пута уписао у листу стрелаца чиме су црвено-бели осигурали нова три бода. Кадети Графичара савладали су Војводину са 2:1. Чета Николе Ђуровића повела је аутоголом Ђурасовића, да би победоносни погодак у финишу постигао Иван Никчевић.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 25. КОЛА:

1.Партизан, 64 бода, гол разлика 91:10

2.Војводина, 63 бода, гол разлика 70:21

3.Црвена звезда, 62 бода, гол разлика 75:18

—–

5.Графичар, 53 бода, гол разлика 66:28

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић (18 голова, Црвена звезда), Матеја Бубањ (14 голова, Црвена звезда), Лука Бошковић (12 голова, Графичар).

Фудбалери нашег развојног тима Графичара поражени су код куће од крагујевачког Радничког са 0:2. Изабраници Радомира Коковића су ушли отворено у меч и били достојан ривал првопласираном на табели. Нису искористила своје прилике, па су Крагујевчани однели целокупан „плен“.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 22. КОЛА:

1.Раднички 1923, 51 бод, гол разлика 36:13

2.Кабел, 43 бода, гол разлика 28:12

3.Колубара, 38 бодова, гол разлика 27:22

—–

8.Графичар, 32 бода, гол разлика 27:22

Млађи кадети Црвене звезде су рутински савладали на гостовању Локомотиву са 8:3. Екипа Срђана Бугарског офанзивном игром лако је дошла до вођства и до краја створила убедљиву и недостижну предност. Двоструки стрелци су били Новак Гојков и Никола Јовановски, док су по једном погодили Теодор Илић, Давид Ђурић, Стефан Радујко и Стефан Видаковић.

Пионири Црвене звезде били су убедљиви против Бродарца резултатом 4:1. Пулени Бојана Маћешића пружили су изванредну партију. Двоструки стрелац био је Михајло Катанић, а по једном су погодили Андреј Младеновић и Милош Бакић. Пионири Графичара су на гостовању екипи Земуна одиграли нерешено – 1:1. Гол за изабранике Милорада Вилотића је постигао талентовани дефанзивац Ђорђе Цветковић.

Млађи пионири предвођени Урошем Урошевићем савладали су на гостовању Милутинац са 2:0. Дечаци црвено-белих показали су квалитет и имали теренску иницијативу током читавог меча, а голове су постигли Лука Зарић и Василије Костов.

Млађи пионири Графичара доживели су пораз од Чукаричког у утакмици која је обиловала головима. Резултат је био 3:2 за домаћина, а у тиму Дејана Шиљковића су погађали Урош Ђорђевић и Страхиња Стојковић.

The post Звездини бисери – Распуцани млађи кадети appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment