Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Пораз кадета

Кадети Црвене звезде поражени су од Војводине на домаћем терену са 2:1 у оквиру 26. кола националног првенства. Изабраници Николе Митића створили су доста шанси, били бољи ривал, али је фалило среће у реализацији. Стрелац јединог гола за наш тим био је Алексеј Вукичевић.

Црвена звезда – Војводина 1:2 (0:1)

Стадион: ,,Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Урош Ржић.

Стрелци: Вукичевић (из једанаестерца) у 50. минуту за Црвену звезду, а Абаџија у 31. и Милошевић (из једанаестерца) у 78. минуту за Војводину.

Жути картон: Вукичевић, Марић (Црвена звезда), Дробњак, Ерић (Војводина).

Црвени картон: Ракић (Црвена звезда), Абаџија (Војводина)

Црвена звезда: Маринковић, Митић(од 79. Савић), Вукичевић, Марић, Граоња, Видојевић(од 79. Радоњић), Милосавић(од 55. Лечић), Шљивић, Мијатовић, Миладиновић(од 57. Николашевић), Бубањ(од 76. Ракић).

Војводина: Богуновић, Трнинић, Миланов, Ковачев, Мајсторовић, Дробњак, Пауновић(од 90. Тањга), Абаџија, Милошевић, Поповић(од 63. Великић), Гагић(од 69. Ерић).

Од старта меча београски црвено-бели су кренули офанзивно са виским пресингом. Већ у шестом минуту Видојевић је одлично проиграо Миладиновића у шеснаестерцу Војводине, али је један од дефанзиваца у последњем тренутку реаговао и избацио лопту. Уследлила је нешто мирнија игра у наставку, а ривали су се надигравали на средини терена, све до 26. минута када је Мијатовић добро гађао са око 20 метара, али није био прецизан.

Играо се 31. минут када је Војводина повела 1:0, а стрелац је био Абаџија. Покушала је Црвена звезда до краја првог дела игре да поравна резултат, али није било среће. У 41. минуту Милосавић је покушао из слободног ударца, али Богуновић је био на правом месту.

Већ од почетка другог полувремена велика иницијатива Црвене звезде. У 48. минуту Бубањ је проиграо Шљивића, који је покушао да лобује голмана, али његов покушај завршио је поред гола. Само минут касније добро је Шљивић ушао у казнени простор, а онда је Пауновић несмотрено реаговао и Звезди је досуђен једанаестерац. У 50. минуту Вукичевић је био прецизан са беле тачке за 1:1. Наставила је Звезда са нападима како би дошла до тоталног преокрета.

Играо се 60. минут када је Мијатовић покушао да изненади Богуновића који је изашао на 20 метара од свог гола ,али некако је голман Војводине успео да се врати у шеснаестерац и покупи лопту. Четири минута касније Бубањ је додао до Граоње који је добро ушао у казнени простор, прошао два три играча, али је његов покушај завршио поред стативе. У 73. минуту Мијатовић је добрим продором дефанзиваца Војводине, а онда проиграо Бубња, који је добро гађао, али је Богуновић успео да одбрани његов покушај. Минут касније Николашевић је добро прошао по левој страни и шутирао ка голу гостију, али је био изблокиран.

После убачене лопте у казнени простор Црвене звезде, пао је један од играча Војводине, а Ржић је показао на белу тачку. Војводина је дошла до поновног вођства у 78. минуту када је Милошевић био прецизан са једанаест метара. До краја утакмице београдски црвено-бели су покушали да ремизирају или преокрену резултат, али није било среће у завршници.

The post Пораз кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment