Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда боља од Ајакса, Манчестер ситија, Барселоне, ПСЖ-а,…

Фудбалска сезона 2020/21 у целој Европи полако се приводи крају. Полако се „подвлачи црта“, најбољи ће покупити ловорике, они други гледају да остваре што је могуће боље резултате, а неки који претходних годину дана нису остварили оно што су очекивали мораће да се прекомпонују и од јесени крену у борбу за повратак на стазе успеха.

Када је реч о нашем клубу, пулени тренера Дејана Станковића већ су освојили нову шампионску титулу, имали су више него успешну европску одисеју пласиравши се у нокаут фазу УЕФА Лиге Европе, а ускоро следи и финални дуел у националном купу након којег, надамо се, и коначно ће се може рећи да је сезона на измаку била и више него успешна.

Статистика као егзактна наука бројки много тога показује и када је фудбал у питању, а реномирани портал „transfermarkt.com“ направио је листу тренутно најефикаснијих европских екипа када су сва такмичења у питању. Рачунајући сва такмичења у којима је наступао тренутно најефикаснији клуб у Европи је шкотски Ренџерс који је на 54 одиграна меча постигао 131 погодак, а другу позицију са 126 голова деле минхенски Бајерн и наша Црвена звезда. Иза екипе тренера Дејана Станковића налазе се екипе попут Ајакса, Манчестер ситија, Барселоне, ПСЖ-а,…

Свакако ово је још једно признање које је наша екипа заслужила захваљујући остварењима у актуелној сезони.

Повезане вести

Leave a Comment