Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Познати термини финалне серије АБА ј.т.д. лиге

Кошаркаши Црвене звезде мтс нису успели да након два меча против Игокее у полуфиналној серији регионалног такмичења обезбеде пласман у велико финале. У уторак 11. маја две екипе ће одлуити о другом финалисти, с`обзиром да је подгоричка Будућност ВОЛИ пребринула те бриге. И поред чињенице да још увек нису познати финалисти, руководство регионалне АБА ј.т.д. лиге одредило је термине финалних мечева.

Борба за шампионски прстен започеће у недељу 16. маја. Други сусрет на програму је два дана касније, а трећи меч заказан је за 22. мај. С`обзиром да ће нови шампион Јадрана постати екипа која у финалној серији прва оствари три тријумфа, уколико након прва три меча у финалу не буде познат шампион, евентуална четврта утакмица играће се 24. маја, а мајсторица је планирана за 28. мај.

Остаје нам прво да сачекамо мајсторицу полуфиналне серије и да се надамо да ће наша екипа прво изборити финалне борбе, а затим и да ће у финалној серији стићи до шампионског пехара и новог учешћа у Евролиги за сезону 2021/22.

Повезане вести

Leave a Comment