Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Историјска сезона“

Црвена звезда је у 38.колу домаћег шампионата савладала Металац резултатом 5:1, те су тако на прави начин завршили успешну првенствену трку. Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је своје импресије после још једног убедљивог тријумфа.

Много тога лепог смо рекли и урадили ове године. Остало је још финале купа и шест дана да се одморимо после једног феноменалног првенства. Све честитке момцима, показали су и овом последњом утакмицом да желе да се такмиче и да напредују, да направе рекорде. Ово је једна историјска сезона за ове момке. Ја им желим све најбоље, да 25.маја буду прави, баш онако како треба. Чека нас једна такмичарска утакмица у којој се надам да ћемо обрадовати наше навијаче дуго жељеном дуплом круном. После тога знамо шта следи – одмор и доста добре припреме, јер нас у будућности чекају доста озбиљни изазови – нагласио је Станковић.

Тренер црвено-белих се осврнуо и на распуцаност Звездиних играча у данашњој утакмици.

Радује ме ефикасност коју смо показали. Од почетка сезоне смо тежили игри на „гол више“. Радили смо доста на победничком и нападачком менталитету у коме нема стајања. Не смемо да будемо површни и да се задовољавамо постигнутим. И када поведемо треба да играмо као да је 0:0 – казао је Станковић.

The post Станковић: Историјска сезона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment