Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда јача за младог фудбалера

Од раније је познато да је наш фудбалски клуб заитересован за младог фудбалера панчевачког Железничара Петра Станића. Данас је коначно дошло и до реализације овог трансфера и Петар Станић постао је део црвено-беле породице.

Петар Станић неколико пута је био биран за играча кола у Првој лиги Србије, постигао је четири гола и уписао исто толико асистенција.

Познаваоци прилика у Првој лиги Србије кажу да Петар Станић неодољиво подсећа на Сергеја Милинковић-Савића, да има дуг корак, снажан и прецизан шут и луцидност паса, да је веома снажан у дуелу и јак на лопти, и оно што је најважније фудбалски интелигентан.

Поникао је у ОФК Београду где је прошао скоро све категорије. У сениорском фудбалу дебитовао је у дресу Динама из Панчева из којег је прошлог лета прешао у Железничар. Има надимак Пеки и најбоље се сналази на позицији офанзивног везног играча, мада му није страно да игра и по боку.

Како се сазнаје трансфер ће износити 70.000 евра, као и 15% од наредне продаје.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns јун 30, 2021 at 21:25

Svako dobro ti želimo,da uspeš i da napraviš frhunsku karijeru.

Reply
Delije Sever Ns јун 30, 2021 at 21:21

Daj bože da dečko uspe i da je toliko dobar da donese kvalitet u naš tim.Gde su naši silni biseri iz kluba!Zar je moguće da iz pančeva dečka dovedu a najavljivane naše bisere ne povedu na pripreme!Ko je ovde lud onda!Gde su do sad bili ti silni skauti kad su ga tek sad zapazili u 20godini a naši klinci od petlića koji su u klubu ne postoje ni na mapi!

Reply

Leave a Comment