Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Мохика каријеру наставља у Елчеу. Звезда мора да тражи ново решење на левом беку

Слободно се може рећи да Црвена звезда већ годинама тражи замену Милану Родићу на позицији левог бека. Многи су у претходном периоду долазили и одлазили са нашег највећег стадиона, али нити један није показао и доказао да се клуб у њега може поуздати. И некако увек је ова дефицтарна позиција остајала на плећима једино тридесетогодишњег фудбалера рођеног у Дрвару који већ пету сезону носи црвено-бели дрес.

Овога лета као потенцијално решење за позицију левог бека појавио се Хоан Мохика, колумбијски фудбалер и играч који је до сада забележио 13 наступа за селекцију Колумбије. Међутим, према последњим информацијама и поред чињенице да је Мохика у једном моменту био на прагу стадиона „Рајко Митић“, до трансфера неће доћи.

Колумбијац ће каријеру наставити у шпанском Елчеу, за који је играо на позајмици из Ђироне други део претходне сезоне, а како се сазнаје трансфер је вредан 1.500.000 евра.

Ово значи да ће Црвена звезда морати да настави потрагу за левим беком, пошто се све гласније прича да би Милан Родић могао да напусти наш највећи стадион већ крајем месеца августа, када квалфикације за овосезонске Еввро купове буду окончане.

Повезане вести

Leave a Comment