Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Демантоване гласине о одласку Митра Мркеле

Многобројни медији данас су готово под назнаком „хитно“ најавили промене у Фудбалском клубу Црвена звезда, тј. одлазак спортског директора нашег клуба Митра Мркеле са наведене позиције. Потпуно је јасно да звездашка јавност тражи одговоре не само за елиминицају у 3. колу квалификација за УЕФА Лигу шампиона, већ и за катастрофалне игре нашег клуба, али и за слободно се може рећи катастрофалне грешке учињене током прелазног рока, па се наведена информација можда и могла протумачити као релевантна. Међутим, врло брзо је стигао и одговор нашег клуба који је пренео „Б92“.

У њему се наводи да све наведено у вези смене Митра Мркеле није тачно и да се уопште није ни разговарало о смени спортског директора.

Извесно је да никаквих промена у нашем клубу неће бити барем до завршетка предстојећег двомеча са румунским Клужом у оквиру плеј-офа УЕФА Лиге Европе, а каснија дешавања свакако ће зависити од оствареног у директној борби за групну фазу другог по квалитету европског клупског фудбалског такмичења.

(извор: b92.net)
(фото: Starsport)

Повезане вести

5 comments

krvavi zvezdas-DE авг 13, 2021 at 00:21

NE DAJTE SE TERZO,MRKI,TOZO,MISTER ..DO POSLEDNJEG CENTA NE ODUSTAJTE..IMA JOŠ PAR EVRIĆA DA SE IZMUZE I VI STE VAS POSAO ODRADILI PO DZEPU IDEALNO..ALAL VERA BITANGE

Reply
dusan авг 12, 2021 at 23:58

SUPER! samo mrkelu da sacuvamo! to je najvaznije!

Reply
Bata авг 12, 2021 at 19:20

Trebalo bi sve trojica u paketu da odu Terzic , Mrkela i Stankovic.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 12, 2021 at 19:32

i komplet uprava,i oni redari,i oni sto šišaju travu..svi u tri lepe p…ke m.aterine

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 12, 2021 at 19:33

i komplet uprava,i oni redari,i oni sto šišaju travu..svi u tri lepe m.aterine

Reply

Leave a Comment