Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Информације о трансферима Волтерса и Холинса су биле тачне. Хоће ли и за Грега Монроа?

Током јучерашњег дана италијански новинар Лука Д`Алесандро на друштвеним мрежама обавестио је јавност да је постигнут договор између КК Црвене звезде и тридесетједногодишњег америчког центра Грега Монроа, а такође истакао је да је Остин Холинс примарна опција нашег клуба за позицију „два“. Свега пар сати касније КК Црвена звезда мтс и званично је потврдила да је Холинс нови играч клуба са Малог Калемегдана, па се самим тим звездашка јавност нада да ће ускоро и Монроа видети у црвено-белој опреми.

Како се сазнаје центар рођен у Њу Орлеансу и који је током досадашње професионалне каријере наступао у НБА лиги за екипе Детроита, Милвокија, Финикса, Бостона, Торонта и Филаделфије и који је у Европи наступао за Бајерн из Минхена и руски Химки, велика је жеља тренера Дејана Радоњића, а прича је актуелизована након одласка Лендрија Ннока у шпанску Басконију.

Треба напоменути да је Лука Д`Алесандро недавно први најавио и повратак Нејта Волтерса у редове нашег клуба, па након доласка Остина Холинса, немамо разлога да не верујемо да ће следећа ласта на Мали Калемегдан слетети у лику Грега Монроа.

Повезане вести

Leave a Comment