Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

ФК Црвена звезда – Football manager 2022

Једна од спортских видео игара која се највише игра у Србији је “Football manager”, а данас излази његова верзија за 2022. годину. ФМ-овци широм света већ полако откривају снагу највећих клубова Европе, а један од јутјубера се одлучио да поред Челсија, ПСЖ-а, Интера, Лидса, Тотенхема, Астон Виле, Манчестер јунајтеда представи и Црвену звезду.

Новембар је месец када креће менаџерска лудница, тачније излази нова верзија популарне видео игре “Фудбал менаџер”. Јутјубер Ник ФМ представио је Црвену звезду која је чини се могла да буде за нијансу боље урађена.

Кренућемо од најбоље направљеног игрча црвено-белих на игрици, а то је Александар Катаи. Момку из Србобрана су “ФМ скаути” дали сјајне оцене, па су му је тако дриблинг 16, техника 16, брзина 14, као и завршница. Добар је пас урађен Катаију, али и шут са даљине као и слободни ударци. По јачини одмах иза Александра Катаија је Секу Саного коме су дате сјајне физичке предиспозиције. Зелене му се дуел игра, снага и балас. Такође јак је као тимски играч и стављен је да је веома вредан радник. Агресија и храброст су му 16. Нису му лоше ни дефанзивне оцене, уклизавање 15, маркирање 14, а позицирање 14. Фали му антиципација, која је свега 12.

Добре оцене добио је Глор Канга ког је Ник ФМ назвао врућом главом. Тако је и урађен на игрици са сјајним пасом, техником, визијом и луцидности. Такође, опасан му је шут са дистанце, али агресивност и одлучност. Међутим, Канги су дате лоше оцене везане за психологију.

Свакако се љубитељима “Фудбал Менаџера” и навијачима Црвене звезде неће свидети како су скаути оценили Александра Драговића и Мирка Иванића. Србин са аустријским папирима добио је солидне оцене, али се чини да је то могло и боље. Уклизвање му је 14, маркирање 14, али су му дали лошу оцену када је реч о игри главом свега 12 од 20. Скочност му је свега 13, али има добро позиционирање и антиципацију. Коцентрација би могла да му буде већа.

Када је реч о Мирку Иванићу, момак из Бачког Јарка је баш лоше урађен. Пас му је свега 13, баш као и креативност, а сложићете се да је техника код бившег репрезентативца Црне Горе већа од 14. У великом паду је Ел Фарду Бен, али сразмерно годинама које има. Звездаши који воле да играју “Фудбал менаџер” не морају да брину када је реч о голу, јер је Милан Борјан добро урађен, баш као и Филипо Фалко који не показује тако добре оцене у стварности.

Погледајте “туторијал” о Звезди на “ФМ22”:

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

Leave a Comment