Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин Деда Мраз обрадовао бебе од Пожеге до Трстеника

Црвена звезда је, заједно у сарадњи са бетинг партнером „Моцарт, наставила новогодишњи караван који је посвећен свим бебама рођеним током 2021. године. Наш клуб је поново обрадовао велики број најмлађих чланова нашег клуба пакетићима које им је уручио црвено-бели Деда Мраз.

После посете Младеновцу, Лајковцу, Степојевцу, Лазаревцу, Великим Црљенима, Горњем Милановцу, Аранђеловцу и Чачку, црвено-бели новогодишњи караван је наставио свој пут како би усрећио најмлађе чланове нашег трофејног клуба.

Да Црвена звезда има огроман број навијача широм Србије, као и да се љубав према црвено-белим бојама преноси са генерације на генерацију, доказано је и у данашњем дану. Посетили смо бебе рођене у Чачку, Ивањици, Пожеги, Краљеву (Матарушка Бања) и Трстенику. Краљево је, као и на летњем каравану, показало да је звездашки град где смо посетил четири најмлађа члана клуба, док смо у Трстенику усрећили две бебе које су непосредно након рођенења учлањене у клуб.

Црвено-бели Деда Мраз је поново скретао велику пажњу на себе и будио невероватно одушевљење свих звездашких беба, а овога пута дружење је протекло уз звездашке песме. У духу Нове године све породице су уживале у фотографисању крај новогодишње јелке које су биле украшене Звездиним мотивима. Пакетићи су испоручени на кућне адресе, а звездашке фамилије нису могле да сакрију осмехе са лица приликом наше посете.

Акција од рођења мог наставља се већ сутра када ћемо обрадовати још много беба рођених у 2021. години, а које су родитељи учланили у наш клуб непосредно након рођења.

The post Звездин Деда Мраз обрадовао бебе од Пожеге до Трстеника appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment