Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Данас одлука о Дмитровићу

Марко Дмитровић
Марко Дмитровић
Марко Дмитровић

За место прбог голмана Црвене звезде у овом тренутку конкуришу Бајковић, Кировски и Весић. Дуго је ту био и млади Марко Дмитровић, међутим након прележане болести није га било на припремама првог тима, обзиром да је одбио да оде на позајмицу како би стекао неопходно искуство и вратио се у форму.

Како објављује „Журнал“, талентовани чувар мреже ће се по свему судећи поново прикључити тренинзима првотимаца..

„Није хтео да иде на позајмицу, иако је за њега у овом моменту најважније да брани. У недељу ћемо решити његов случај“, кратко је рекао Срђан Максимовић, тренер голмана на Маракани.

 

Повезане вести

9 comments

Miki Delija феб 26, 2012 at 12:56

Smatram da Dmitrovic pre zasluzuje mesto treceg(ili cak drugog golmana) u Zvezdi od Vesica!!!!!

Reply
CZovac феб 26, 2012 at 15:30

Ne razumem o cemu je rec, kako neki ljudi ne mogu da shvate da je bolje biti „cetvrti“ golman i braniti stalno 6 meseci, (15-ak utakmica), nego biti treci i sedeti na tribini!
Kao sto je receno, bio je van terena zbog bolesti, sada mu treba prostora, a to u ovom trenutku ne moze da ima, bar ne dok se ne vrati u formu!
Na njega treba ozbiljno racunati, dok je Vesic (po svemu prikazanom, za sada) kvalitet samo za klupu ili tribinu, a ne za crtu!
Doduse moze da posluzi,kad nema druge ali nadamo se da nece biti potrebe da se on koristi na golu!

Reply
Pamtim slavne dane naseg kluba феб 26, 2012 at 12:15 Reply
Dusan феб 26, 2012 at 10:33

Ne razumem uopste ovu danasnju garnituru na vlasti! Potreban im je decko koji ima zvucno ime (VESIC), a kako izgleda da ce se moguce otarasiti igraca koji je Zvezdino dete. Ne bi me cudilo da bude vest: sporazumno raskinut ugovor sa Markom Dmitrovicem jer igrac nece da ide na pozajmicu, a trenutno ne moze da mu se garantuje mesto u prvom timu!

Reply
severna_strana феб 26, 2012 at 11:09

Potreban im je!!! Ali nije im potreban da takav talenat bude 3 golman i da bude na tribinama i samo trenra, on je mlad treba da brani, treba da ide negde na pozajmicu gde ce da brani, ali je on to odbio…

Reply
Vesic kiksara феб 26, 2012 at 11:33

Kad god sam gledao prijateljske utakmicu i kad god je branio Vesic uvek je pravio neki kiks.Bajko verovatno ide na leto,zato bih ja onda za prvog golmana stavio Kirovskog,Vesica bih prodao,a druga dva golmana bi bili Cakovic i Dmitrovic.Molim vas ko nije pogledao Cakovica neka ga pogleda na you tube-u,momak brani odlicno,bolji je od Bajka 100 %,momak je stvarno sjajajn golman i treba mu dati sansu ODLICAN je !!!

Reply
Y/Kv феб 26, 2012 at 10:25

Svaki igrac je pre nego li je postao standardan morao malo na kaljenje, to najjpre vazi za golmane jer svima je ajde poznato da samo jedan moze na gol, a kvalitet i sigurnost se pre svega stice konstantnim igranjem i napornim treninzima….mislim da momak gresi sto se ne opredeli za neku sredinu na sest meseci….

Reply
Mistrija феб 26, 2012 at 10:27

Zasto Vesic ne ode na pozajmicu?

Reply
neso феб 26, 2012 at 13:12

A sta to pomaze Dmitrovicu da Vesic ide na pozajmicu a on sedi na tribinama kao treci golman?

Reply

Leave a Comment