Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Младеновић: Наше оружје – Иванић и Катаи

Фудбалери Црвене звезде у четвртак од 21 час гостују у Глазгову екипи Ренџерса у оквиру осмине финала Лиге Европе, а очекивања пред двомеч који следује наше првотимце изнео је директор Омладинске школе Црвене звезде – Драган Младеновић и некадашњи првотимац нашег наредног ривала.

Очекујем добре утакмице. Мислим да ништа неће бити решено у првом мечу, већ да ће се победник одлучивати на нашем терену. Ипак се играју две утакмице, и оно што је битно јесте да коначан резултат буде такав да Црвена звезда прође даље. Оно што је битно, такође, јесте да екипа без обзира на резултат не треба да „губи главу“. Ренџерс ће имати предност домаћег терена у првом мечу, играју пред својим навијачима, а на крају крајева, и ми ћемо имати подршку својих навијача у реваншу – почео је Младеновић.

Дотакао се директор црвено-беле фудбалске академије и двомеча који је шкотски тим одиграо против екипе Дортмунда.

– Дортмунд је одлична екипа, која је тренутно у кризи. Ренџерс је искористио сваку грешку одбране противника, али верујем да ће ово бити сасвим другачији двомеч.

Истакао је Младеновић да су шансе пођеднаке, али и да су Иванић и Катаи фудбалери који би могли да преломе у корист нашег тима.

У редовима нашег тима, дефинитивно Иванић и Катаи могу да преломе утакмицу. С обзиром на форму коју су приказали у досадашњем делу првенства, имам велика очекивања. Све у свему, биће занимљив двомеч. Шансе су 50 – 50 – закључио је Младеновић.

The post Младеновић: Наше оружје – Иванић и Катаи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dragan мар 8, 2022 at 21:20

E ako nam je tunjavi Ivanic koji se krije od lopte, nase glavno oruzje onda smo ga ugasili nacisto.

Reply

Leave a Comment