Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

U susret protivniku – TSC

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 20 časova dočekuju TSC na Marakani u okviru 10. kola Superlige Srbije.

MEĐUSOBNI DUELI

Protiv TSC-a smo do sada odigrali devet duela. Zvezda je slavila na čak osam susreta, dok je ekipa iz Bačke Topole uspela da zabeleži jednu pobedu. Takođe, gol razlika je na našoj strani i iznosi 29:7.

Prvi put smo se sastali sa ekipom iz Bačke Topole u Kupu Srbije 21. novembra 2018. godine kada je naš tim sa trenerske pozicije predvodio Vladan Milojević. Crveno-beli su trijumfovali protiv tada člana Prve lige Srbije rezultatom 4:1. Golove na tom meču za naš tim postigli su Nikola Stojiljković, Dejan Joveljić i Veljko Simić koji je pogodio mrežu dva puta.

Poslednji duel ove dve ekipe su odigrale na “TSC Areni” u aprilu prošle sezone gde smo ostvarili ubedljivu pobedu sa 4:0, zahvaljujući het-triku koji je postigao Mirko Ivanić i uz još jedan pogodak El Fardu Bena.

BUDITE UZ ZVEZDU

Karte za duel protiv ekipe iz Bačke Topole su dostupne na blagajnama našeg stadiona sutra od 12 sati pa sve do početka utakmice po sledećim cenama:

Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara

Svi navijači našeg trofejnog kluba koji neće biti u prilici da uživo prate meč između Crvene zvezde i TSC-a, moći će direktan prenos meča da isprate na kanalu Arenasport Premium 1 sa početkom od 20 časova. Takođe, možete biti i uz studio našeg Zvezda TV-a koji će trajati preko tri sata, a moći ćete da uživate u prenosu utakmice iz tri različita ugla.

Ukoliko niste u prilici da pratite video prenos uživo, možete biti uz naše prvotimce i na Zvezdinoj aplikaciji, putem tekstualnog prenosa na našem Meč centru, koji je aktivan na svakoj utakmici, iz minuta u minut, kao i na zvaničnom Tviter nalogu našeg kluba.

FORME EKIPA

Fudbaleri Crvene zvezde su startovali odlično domaći šampionat i zabeležili pet pobeda iz isto toliko duela. Trenutno se nalazimo na prvoj poziciji sa 19 osvojenih bodova i dve utakmice manje u odnosu na ostale ekipe. Da naš tim gaji napadački fudbal svedoči gol razlika 26:3, a od početka Superlige Srbije crveno-beli su naročito bili golgeterski raspoloženi na Marakani. Redom smo savladavali niški Radnički (4:0), Kolubaru (5:0), Radnik (6:0), Voždovac (4:0) i Javor (4:1). Na poslednjoj utakmici naš tim je remizirao u 168. večitom derbiju (1:1) na gostujućem terenu, a jedini pogodak za tim Miloša Milojevića je postigao Osman Bukari.

Sa druge strane TSC se nalazi na petoj poziciji sa 16 osvojenih bodova. Ukupno su ostvarili četiri pobede (Čukarički, Radnički Niš, Mladost GAT, Radnički 1923), isto toliko nerešenih susreta (Spartak, Napredak, Partizan, Javor) i jednim porazom (Novi Pazar). Gol razlika tima iz Bačke Topole iznosi 12:2, a i ove sezone TSC pretenduje da bude ekipa u samom vrhu tabele što i dokazuju.

NAJBOLJI PROTIVNIČKI IGRAČI

Na golu TSC-a je mladi Veljko Ilić koji ispunjava pravilo bonus igrača, a opcije su iskusni Nenad Filipović i Nemanja Jorgić. Poslednju liniju kroje Goran Antonić, Nemanja Stojić pojačanje iz Metalca, Nemanja Petrović, Miloš Cvetković naš bivši fudbaler i dobro poznato ime u srpskom fudbalu Aranđel Stojković. Veznim redom diriguju Ifet Đakovac i uz njega Nikola Kuveljić povratnik u Superligu iz Poljske. Najistureniju trojku predstavljaju desetka TSC-a – Martin Mirčevski, brzonogi Saša Jovanović i za sada najbolji strelac ekipe Stefan Vukić. Opcije sa klupe predstavljaju Petar Ratkov, Nikolas Spalek, Mihajlo Milosavić, Jug Stanojev…

SUDIJE MEČA

Glavni sudija: Novak Simović.
Prvi pomoćnik: Nikola Đorović.
Drugi pomoćnik: Miloš Simović.
Četvrti sudija: David Matić.
VAR: Stanko Ostraćanin.
AVAR: Slobodan Pavlović.

OSTALI MEČEVI

Subota:

– 18:00 Radnički Niš – Mladost GAT
– 20:00 Spartak – Napredak

Nedelja:

– 18:00 Partizan – Kolubara
– 18:00 Vojvodina – Voždovac

Ponedeljak:

– 16:00 Radnički 1923 – Novi Pazar
– 18:00 Mladost – Javor
– 18:00 Radnik – Čukarički

The post U susret protivniku – TSC appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment