Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Теретана заменила терен

Уместо на терен, фудбалери Црвене звезде су отишли право у теретану где су под надзором кондиционог тренера Александра Јанковића радили вежбе снаге и издржљивости.

Данашњи дан биће нешто другачији за наше првотимце у односу на претходне, а прва промена већ је дошла у јутарњим часовима када је јак ветар изменио план и послао Звездине асове уместо на терен – у теретану. Подељени у две групе, радили су пулени Милоша Милојевића, па се тако први део екипе на справама нашао већ од пола 11 по локалном времену. У сјајној атмосфери радили су 45 минута наши играчи да би потом стигла и друга група која је пресликано радила вежбе снаге и издржљивости, чиме је завршен и први мини циклус тренинга који нас је чекао у Анталији. Разлог томе је и слободно поподне које су играчи добили, тако да смо сигурни и да ће тај мали одмор наши првотимци искористити да напуне батерије и спремно дочекају сутрашњи дан када ће поново кренути нови циклус са два тренинга дневно уз утакмице.

Интересантно је да су неки играчи после тренинга искористили моменат да оду у сауну и додатно се опораве, а Јанковић је похвалио физичко стање апсолутно свих првотимаца. Медицински блок је такође дао потврду да су се сви играчи опоравили након досададшњег циклуса, тако да ће Милојевић бити на слатким мукама када крену утакмице.

The post Звезда у Анталији – Теретана заменила терен appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment