Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Богат програм за децу против Младости

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу, 1. априла од 18 часова одиграти првенствену утакмицу против Младости ГАТ на стадиону „Рајко Митић“. С обзиром на то да је познато да Звезда увек мисли на најмлађе навијаче и овог пута ће малишани од 16 часова имати прилику да уживају у дечијем кутку.

У променоару који се налази код Ред Стар шопа ће бити организована забава за најмлађе. Навикли су малишани на Звездине фан зоне, у којима су уживали безброј пута. Деца која у пратњи родитеља буду посетила Маракану, у суботу ће моћи да се друже са аниматорима, који су спремили специјалан програм. Малишани ће имати прилику да искажу креативност и на њима својствен начин пошаљу поруку нашим првотимцима путем банера, а најкреативније дете добиће несвакидашњу прилику да се након меча испред свлачионице упозна са првотимцима. Такође, спремили само вам и наградну игру у којој додељујемо место на Звездином кампу који ће се одржати током лета у Београду.

Како би дечији кутак у потпуности испунио очекивања малишана, од 16 часова ће бити могуће и исцртавање лица, али и мерење брзине шута, те ће тако најмлађи звездаши моћи да се у потпуности припреме за утакмицу против Младости ГАТ која почиње од 18 часова.

Видимо се на Маракани!

The post Богат програм за децу против Младости appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment