Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Кошаркаши отпутовали у Тел Авив

Летом преко Беча кошаркаши Црвене звезде ДИВА отпутовали су у Тел Авив где их у четвртак од 19 сати очекује дуел са Макабијем. Експедиција црвено-белих у Израел би требало да стигне око 15 сати, а за 20 часова заказан је тренинг у Нокија арени.

У 2012. години изабраници Светислава Пешића су у регионалном такмичењу уписали су осам победа и три пораза, налазе се у веома доброј форми, али је лидер на табели АБА лиге и вишеструки шампион Европе и Израела фаворит.

– Пред сваку утакмицу зацртамо циљеве и идемо са немером да што више тих циљева испунимо. Ако то буде довољно, за победу – одлично. Трудићемо се да у мечу са Макабијем у Тел Авиву свака четвртину посматрамо као целину за себе – почео је причу Недовић и додао:

– Гостовање Макабију у Израелу је сигурно најтеже у целој лиги. Макаби је наравно фаворит, али идемо да одиграмо добру утакмицу, јер смо у претходне две, три седмице сјајно радили. Имамо добру форму, имамо играче који су у налету и покушаћемо да то искоритиимо на најбољи могући начин – констатовао је Недовић.

На Недовићеву причу надовезао се и Бојан Суботић који је у претходној итакмици са Цибоном приказао одличну игру:

– Први пут у каријери ћу играти против Макабија у Тел Авиву. Сви смо свесни да играмо против вицешампиона Европе, веома смо мотивисани, али биће јако тешко. Макабију се наравно не прети, али оно што можемо да обећамо је да ћемо да се боримо од првог до последњег минута – поручио је Суботић.

Повезане вести

3 comments

Rechke мар 14, 2012 at 16:51

Šta god da bude u četvrtak nema veze, važno je da smo se digli iz mrtvih, naše vreme tek dolazi

Reply
Darko мар 14, 2012 at 15:14

nek’ nam donesu lepe vesti 🙂 srecno !!!

Reply
bane мар 14, 2012 at 14:28

samo hrabro!!! 🙂

Reply

Leave a Comment