Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Букари постигао најлепши гол у септембру

Фудбалери Црвене звезде су током септембра постигли пет погодака, а морамо напоменути да се меч против ТСЦ-а у оквиру осмог кола услед европских обавеза обе екипе одложио, као и читаво девето коло, због дана жалости. Дефинитивно да је гол Букарија за вођство против шампиона Европе донео много радости, те није било сумње да ће бити изабран за најлепши у месецу за нама.

У септембру су наши првотимци одиграли четири утакмице, од тога три у националном првенству где су постигли четири гола, док су једном одмерили снаге у Лиги шампиона против Манчестер Ситија на гостовању где су повели у првом полувремену. Стицајем околности сви погоци у септембру су ушли у избор за најлепши гол месеца.

За најлепши погодак са 353 гласа изабран је гол Османа Букарија, који је наш сјајни крилни нападач постигао у поразу од Манчестер Ситија (3:1) на прелепу асистенцију Мирка Иванића. Са 97 гласова, другу позицију заузео је гол Гелора Канге из једанаестерца против Новог Пазара. Треће место заузео је погодак Мирка Иванића са 76 гласова у минималној победи против Радничког из Ниша. Четврто место по избору навијача припало је капитену – Александру Драговићу са 64 гласа, док је гол Жан Филипа Красоа са беле тачке на Бановом Брду подржало 42 члана нашег клуба.

 

The post Букари постигао најлепши гол у септембру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment