Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пакети и карте за РБ Лајпциг и Манчестер Сити у продаји од 11. октобра

Препуна Маракана против Јанг Бојса, Звездана ноћ, узбуђење и резултатска клацкалица су моменти које ћемо дуго памтити, зато буди део тога 7. новембра против РБ Лајпцига и 13. децембра против Манчестер Ситија и хајде да заједно стварамо нове моменте за памћење. Буди наша подршка до краја у борби за што бољи пласман и наставак такмичења у Европи.

Пакети и карте за РБ Лајпциг и Манчестер Сити су у продаји од среде 11. октобра у Сервису за чланство и онлајн.

За чланове црвено-беле породице, којих је ове године никад више, спремили смо 500 динара ниже цене појединачних карата, а цене карата нисмо мењали јер желимо пуну Маракану и на наредним утакмицама.

У продаји је и пакет карата за РБ Лајпциг и Манчестер Сити за утакмице на домаћем терену, а за онлајн куповине пакета важе 500 динара ниже цене.

Борба у нашој групи је и даље отворена и наш тим игра за друго место, зато је ваша подршка важна и то до краја и последње утакмице. Буди део тога.

07.11. Црвена звезда – РБ Лајпциг, стадион Рајко Митић

13.12. Црвена звезда – Манчестер Сити, стадион Рајко Митић

Поред појединачних улазница, у продаји су и пакети карата за 2 утакмице Лиге шампиона. Пакете можете купити онлајн уз 500 динара ниже цене, као и у Сервису за чланство. Сваки купац може да купи максимално 4 пакета карата за РБ Лајпциг и Манчестер Сити на нашем стадиону.

Карте се купују онлајн или у сервису за чланство, а радно време сервиса за чланство је:

Свака европска утакмица доноси нове моменте за памћење, зато буди део тога и хајде заједно да их стварамо. Видимо се!

The post Пакети и карте за РБ Лајпциг и Манчестер Сити у продаји од 11. октобра appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment