Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић пред Војводину

И у другом колу Агрожив Супер лиге Србије кошаркаши Црвене звезде ДИВА играће као домаћини. Црвено-бели ће у среду у Пиониру од 20 сати дочекати Војводину. После победе над Хемофармом, изабраници тренера Светислава Пешића желе да задрже победнички курс, зато са максималном озбиљношћу прилазе дуелу са Новосађанима који су убедљиво освојили прво место у Кошаркашкој лиги Србије и у веома лепом светлу се приказали на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу:

– Играмо против Војводине која се показала као најстандарднија екипа у српској лиги. Новосађани су заиста својим играма током читаве сезоне показали да имају квалитет и за регионално такмичење. Изузетно су добар нападачки тим, просечно бележе 86 поена по утакмици, а исто толико су и убацили крагујевачком Радничком на старту Супер лиге. То је још један показатељ да су екипа која игра веома атрактивно, да одлично трче, да знају да су веома опасни у транзицији. Захваљујући бројним победама које су имали у српској лиги стекли су и велико самопоуздање – почео је причу тренер Црвене звезде ДИВА Светислав Пешић.

Стратег црвено-белих је истакао да његов тим очекује тежак меч и потом навео разлоге за такав став:

– Очекује нас веома мотивисан противник, а иначе против нас у Пиониру су све екипе додатно мотивисане. С обзиром на све то морамо да се добро припремимо и одговоримо им истом мером , јер ми знамо наш циљ, а то је што боља позиција за плеј-оф. Наравно, и у овом мечу ћемо прво да мислимо о начину на који ћемо да играмо, а онда и како да победимо. Очекујем да ће моји играчи имати максимум концетрације и да ће приказати велику борбеност.

Улазнице за овај меч коштају 200 (трибине) и 300 динара (партер), а продаваће се на благајни дворане Пионир на дан утакмице од 16 сати па све до почетка меча.

– Првобитно је било планирано да се игра од 18 сати, али смо термин утакмице померили на 20 часова у жељи да у Пионир дође што више публике. Помоћ навијача нам је преко потребна, јер сви кад дођу у Пионир додатно се мотивишу. Ми још нисмо она Зевзда која желимо да будемо, али сви наши противници мисле да јесмо па у томе црпе додатну снагу. Зато нам је помоћ навијача неопхдна и ја их позивам да дођу у што већем броју – закључио је Пешић.

Повезане вести

8 comments

kalimero мар 27, 2012 at 19:39

toliko o tome da se bojkotuje Jadranska liga…..ko koga laze ovde….neka kazu oni koji bojkotuju,KOGA BOJKOTUJU??? ovo je smesno…. poozzz pravim navijacima…ZVEZDA!!!

Reply
kalu мар 27, 2012 at 19:13

Hoce li biti navijanja konacno?

Reply
jagodina navija za zvezdu! мар 28, 2012 at 09:41

nece biti organozovanog navijanja..sve do plej-ofa kako su rekli vodje na ove `manje` tekme dolazice ako imaju snagu i volju..sta da kazem sem bruka! pravi navijaci u pionir da podrzimo nase ljubimce 😀

Reply
dera мар 27, 2012 at 18:57

Ajde ponovo bez navijanja. Ovo je verovatno ustaska liga jer igra Partizan iz Zagreba, Vojvodina iz Madjarske… itd… Sta da kazem kao razlog? Nemam pojma…

Reply
nikola мар 27, 2012 at 21:57

Neda Covic pare vodjama

Reply
dera мар 27, 2012 at 23:05

A on ih kao molio samo da se vrate. …

Reply
aca мар 27, 2012 at 17:32

Jel vaze sezonske ?

Reply
bane мар 27, 2012 at 14:17

nema vise opravdanja….. svi u Pionir!!!!!

Reply

Leave a Comment