Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Перовић спреман за две недеље

Marko Perović

Током зимског прелазног рока Марко Перовић се из иностранства вратио у своју Црвену звезду и као један од најискуснијих фудбалера требало је да представља вођу новог, младог тима црвено-белих. Међутим, већ током првог пролећног сусрета против суботичког Спартака, Перовић је доживео повреду која га је поново одвојила од терена.

Перовићу је морала бити обављена атроскопија колена, а о тренутној здравственој ситуацији искусни фудбалер је изјавио:

– Скинуо сам конце и за пар дана би требао да почнем да трчкарам и очекујем да ћу за две недеље бити спреман.

Повезане вести

6 comments

delija rs мар 30, 2012 at 22:15

Perke, brz oporavak…ali po meni ipak bas i nemas mjesta u ovom timu.

Reply
Zvezdas Rijeka мар 31, 2012 at 08:50

A zasto ne bi imao mjesta?
Pa nije on star igrac.
Na pripremama smo ga svi dizali u nebo i jedva cekali da predvodi ovaj mladi tim.
Protiv Spartaka nije bio ekstra, ali citav tim je podbacio i odigrao u grču i sad odjednom jer se opet i povredio, samo on ne valja?!
Ja i dalje vjerujem da ce pokazati klasu.
Podrška Perke !

Reply
delija rs мар 31, 2012 at 12:08

Perovic nije klasa od igraca, niti je ikada bio. Ima dobar centarsut. Svaka mu cast ne onom golu protiv Partizana. U onoj svojoj generaciji nije bio igrac koji se isticao, vec je bio jedan od „losijih“. Ne kazem da je los igrac vec da je vecina te njegove generacije kao igraci su bili bolji od njega. I sad umjesto koga bi on trebao igrati ? Laza ima zagarntovano mjesto. Na drugoj strani mali Milunovic se odlicno pokazao, jer zna da se ubaci i da gol i da bude kao napadac a to Perovic ne zna odigrati. Plus na toj poziciji nekad igra i Kasalica ili Borha. A tu je i Paseko, Miric. Po meni jedino Miric nije kvalitetni od Perovica.

Reply
CzvBoys мар 30, 2012 at 19:45

Brz oporavak majstore.

Reply
Pera мар 30, 2012 at 19:36

Sto se mene tice ne mora da odigra vise ni jednu utakmicu na visokom nivou mene je potpuno kupio sa onim lomljenjem nadja. Medutim naravno da mu zelim brz oporavak i da se raduje sa nam novim trofejima i pobedama!

Reply
ZVEZDAN мар 30, 2012 at 19:23

Jao kako je samom klempavku slomio kicmu u onom derbiju pa ono je za anale fudbalske igre.Perovicu svaka ti cast momce !!!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment