Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Каду изједначио Исахов рекорд

На утакмици против Хајдука из Куле, Каду је забележио свој 80. наступ у дресу Црвене звезде, и на тај начин је изједначио рекорд који је држао Авал Исах, а када су у питању наступи странаца. Иза себе, Каду је оставио Ибрахима Гаја са 76, Кастиља са 66 утакмица…

– То је велика част за мене. Бити рекордер у клубу који има овакву традицију, историју и навијаче није мала ствар. Заиста сам пресрећан због тога и надам се да ћу одиграти још много утакмица и дати много голова у Звездином дресу – изјавио је Каду примајући честитке од саиграча и навијача.

Упитан да прокоментарише данашњу утакмицу, Каду је дао реалну оцену.

– Најбитније је да смо победили. Наставили смо низ успеха и имамо седам тријумфа за редом. Тако морамо да наставимо колико год будемо могли, надам се до краја првенства. Да вредно радимо и тренирамо, јер само тако можемо да очекујемо и да нас Бог погледа и пружи нам прилику да се боримо за трофеје – закључио је омалени везиста.

Нема сумње да је питање дана када ће Каду поставити нови рекорд и исписати нову страницу Звездине историје када су странци у питању, можда већ у среду у Крагујевцу. Ово ће сигурно бити права награда за сву упорност и труд који је Бразилац уложио у себе и тим, као и показатељ да је Каду сигурно један од најбољих странаца који су играли у црвено-бело.

Повезане вести

3 comments

Zvezdomanija(f.Haker) апр 1, 2012 at 15:07

Cestitam care!Stvarno si se popravio neverovatno i postao ljubimac navijaca.Tako ti je to u Zvezdi,traze se samo vrhunske partije jer smo mi institucija.Zelim ti da nastavis da pruzas dobre partije i ako je moguce jos da ih poboljsas jer verujem da ti to mozes.Odapni jednu bombu u Kg-u i skini paucinu.Napred Zvezdo

Reply
Александар апр 1, 2012 at 11:56

Мендеш Каду!

Reply
M.V.P апр 1, 2012 at 10:20

Jedan je Kaduuuu…..

Reply

Leave a Comment