Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мићко: „Можемо још много да пружимо“

Млади везиста Црвене звезде Срђан Мијаиловић, и на данашњем мечу максимално се трудио и борио, кварио игру противника, а да је имао мало више среће и концентрације, могао је у 65. минуту да се упише у листу стрелаца.

– Није било нимало лако. Хајдук се добро поставио, направио добар блок, тако да смо морали да будемо стрпљиви. После првог гола, пао нам је терет са леђа, па смо у другом полувремену, нарочито у последњих пола сата приказали одличну игру. Морамо да наставимо да радимо, тренирамо и покушамо да победимо све ривале до краја првенства – оцена је данашњег меча младог Мијаиловића.

Нерадо Мићко прича о својим играма. Његово је како каже да игра најбоље што може, а на тренеру и навијачима да дају коначан суд.

– Сматрам да из меча у меча све боље играм, и трудићу се да кроз напоран рад и тренинге још напредујем. Имамо добру екипу која може још много да пружи и донесе много радости нашим навијачима – закључио је Мијаиловић.

Повезане вести

2 comments

Zvezdomanija(f.Haker) апр 1, 2012 at 14:59

Hajduk nam je i napravio 2-3 sanse zbog neuigranosti odbrane ,prevashodno Tosica i malog Krnete a jos i Vesovic igrao beka tako da je razumljivo da smo bili nesigurni u par situacija.Krneta je generalno odigrao dobro i lepo je sto ga Robi polako uvodi i sprema za buducnost,a i momak ce imati volju da trenira i poboljsava se kada vidi da se racuna na njega.E sad,ja sam mu primetio bar 2 greske posle kojih su gosti napravili sanse i da je to evropska utakmica bili bi verovatno kaznjeni.Micko je odigrao standardno borbeno i pozrtvovno,jos samo da poboljsa prilazenje i nudjenje stoperima i bekovima kada se iznosi lopta jer mislim da se tu malo slabije snalazimo kada nam udare visok presing.Hajduk je dobra ekipa i retka koja nije dosla da smara i opstruise igru.To je odradjeno i sada se treba okrenuti sledecem rivalu a bice teska utakmica.Idemo svi u Kg jer treba da se momcima da vetar u ledja i prebrodi verovatno najteze gostovanje ovog proleca neracunajuci derbi.Napred Zvezdo

Reply
Горан апр 1, 2012 at 12:06

Имам утисак да се мало препотентно ушло у утакмицу. Лазовићево место је дефинитивно на десном крилу и ту га Мирић не може адекватно заменити, мада сам имао утисак да Лазовић игра преко воље у једном делу утакмице. Вешовић бољи на беку него на крилу. Крнета солидан. Драго ми је ради Борхе, ова два гола су одлична за самопоуздање. Генерално, није лоше, можда мало безвољно, али Хајдук је одрађен и игра нам се још увек “слаже“.

Reply

Leave a Comment