Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаРукомет

Перуничић: „Анђелић и Брајовић су морали бити санкционисани“

Nenad Peruničić

Рукометаши Црвене звезде вратили су се из Шапца са једним бодом, што гледајући на ситуацију у којој се наш рукометни колектив налази представља поприличан успех. Међутим, сви који су имали прилике да уживо прате, историјски гледано, највећи српски рукометни дерби приметили су да у редовима црвено-белих није било Божидара Анђелића и Војислава Брајовића, двојице можда и најзапаженијих играча нашег клуба у претходном периоду.

Њих двојица нису изостали због изненадних повреда или болести, већ је то била само одлука Ненада Перуничића који је подробније образложио овакву одлуку:

– Закаснили су у свлачионицу пред почетак сусрета и због тога нису били у комбинацији. Тим је изнад свега. Правила морају да се поштују, посебно када их регулишу сами играчи. Када они најискуснији могу да дођу први у свлачионицу, онда се овакве ситуације не могу толерисати. У последње време Анђелић је наш најбољи играч, док је Брајовић показао раскошан таленат, али ипак су због понашања морали бити санкционисани.

Повезане вести

4 comments

Anka апр 3, 2012 at 16:34

Ja necu da se ponavljam! nesporno je da si ti kao igrac bio IME, a da li si i kao covek to pokazujes na delu! Mene samo zanima i zelela bih da arminiji navijaca kazes vas plan i program ozdravljenja crvene zvezde! Razumem i to da si dao dosta para svojih zvezdi ali ti to ne daje za pravo da se ponasas kao njen GAZDA (ako si te pareda s ljubavlju bespovratno SVAKA TI CAST NA TOME). I imam nekoliko pitanja: Da li ti slusas sebe kad nesto pricas? Da li mislis da prekines sa kuknjavom? Koliko sponzora ste doveli? Koliko je igraca prodefilovalo za vreme tvog i Butulijinog mandata? Sta je sa zvezdinom omladinskom skolom rukometa? (ne pricam za zenski vec za muski) Gde su Zvezdina velika imena rukometa unutar kluba? eto skromno samo mi na ova pitanja odgovori, verujem da bi mnogi voleli da odgovoris…
Da ti nesto kazem u zivotu Perune nije bitno koliko para imas, nije bitno sta si NAJBITNIJE JE KAKAV SI KAO COVEK, i da nikad sebe nestavljate u prvi plan?
Ti si trener ti za rezultate krivis igrace po ovome sto citam, da bi svoju nesposobnost opravdao! Govoris o timskom duhu, pa ti koliko si god bio dobar kao igrac nisi bio bog zna sta timski igrac, seti se samo svoga ucesca u reprezentaciji ne zna se ko je vise pravio sr**a da li ti ili Butilija u sukobima sa trenerom i igracim i pravili ste svoje klanove…Ja stvarno tebe postujem kao igraca ali kad se zna sta si ti radio i sta sada radite obojica u klubu mislim da ne bi smeo da pricas ovakve stvari ni u snu a kamo li u javnosti! I molim te ILI SE SABERITE I URADITE NESTO KONKRETNO ZA KLUB ILI SE SKLANJAJTE IZ NJEGA!

Reply
AleksandarKND апр 3, 2012 at 08:24

Svakoga boli da nekazem sta….svi gledaju svoj interes pa i Perunicic…boli njega briga za Zvezdom..kao da nije stalo do tog…Zvezda je sa Metalop.najuspjesnija ekipa u rukometu u Srbiji…a sto lopovi vode,to nikoga neinteresuje…i sto u Partizanu kradu da bi osvojili ko u fudbalu zato sto nmg.podnijeti da budu losiji od nas…

Reply
kakadu апр 2, 2012 at 18:24

A sto ti nisi sankcionisan jer duguje klub svim igracim plate?!!?!? Stidi se. Uzimaju nam bodove, i moramo da se borimo za svaki a ti kaznjavas igrace jer kasne malo.

Reply
nenad апр 3, 2012 at 10:13

Sasvim si u pravu. Da bi mogao da deli packe covek mora da bude uzoran i za primer onima koje kritikuje. Pa ulicarsko ponasanje Perunicica na utakmicama, pred ono malo gledalaca, pre svega dece, kojima bi trebao da bude uzor, svaki put bi moralo da bude sankcionisano.

Reply

Leave a Comment