Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица: „Није било лоше намере“

Kasalica na treningu
Kasalica na treningu
Kasalica na treningu

Детаљ са меча Раднички (К) – Црвена звезда, где су се Филип Касалица и Петар Павловић непримерено послужили рукама, је промакао главном судији Маји Вујовићу али не и камерама Радио телевизије Србије којa je преносила меч. Чека се одлука дисциплинске комисије Јелен Суперлиге о томе да ли ће наш нападач бити кажњен или не.

У разговору за „Журнал“ Касалица је изјавио да се све догодило у жару борбе и да није било лоше намере:

„Није ми била намера да га ударим. Вукао ме је, па сам хтео да му склоним руку. Закачио сам га неколико пута по рамену. Волео бих да ме је он ударио, а ја дао гол. Све се догодило у жару борбе и није било лоше намере.“ – рекао је Касалица и додао да је до извињења два фудбалера дошло још у току утакмице:

„Још током утакмице ми се извинио што ме је вукао, а и ја њему што сам га ударио. И та ситуација описује да смо ми током целе утакмице имали вољу да нападамо, а они да се бране.“

 

Повезане вести

18 comments

caki NCZ апр 7, 2012 at 01:09

otiso je tuzna lica, tuko ga je KASALICA!!!!!

Reply
mile апр 6, 2012 at 22:59

Fico, al’ si ga dobro namlatio 🙂
Ako, ako… zasluzio je. Da je sudija sankcionisao ono cupanje za dres, nebi bilo ni batina. Ali posto je u nas sve kao nigde, covek se samoodbranio. Kad nece sudija da ga zastiti, zastitio se sam.
I ovaj mali sto je dobio batine i Kasalica su lepo govorili za novine, nije im bila namera da se biju, sve u zaru borbe. Ako kazne Kasalicu, moraju i ovog drugog, jer svako zasto ima svoje zato. Ili oba ili nijedan.

Reply
ZVEZDAN апр 6, 2012 at 21:23

Snimili kako je Kasalica sibao onog , a nisu snimili onu kradu na lavorcetu koja je prevrsila svaku meru vise to svi zataskavaju i cute …

Reply
Czovac апр 6, 2012 at 20:37

Nema potrebe da se vredjaju igraci Radnickog! Covek koji je vukao Kasalicu je to cinio da bi sacuvao svog gol, ne zbog grobara, vec zbog svog kluba!
Kasalica je po svim pravilima ZASLUZIO kaznu, ali su i drugi, na mnogo meceva su vidjena razna simuliranja, udaranja, pa nikom nista!
*
Dakle, Kasalica jeste zasluzio kaznu, ali ga treba kazniti kada i sve druge koji su cinili iste ili slicne stvari!
*
Npr, Maksimovic se opravdano bunio zbog faula koji nije pocinio a sviran je, i dobio je karton zbog prigovora, i to TREBA da se BRISE, ali se to moze TOLErisati kod nas u fudbalu!

Reply
vllll апр 6, 2012 at 19:33

neka ga je izbio malo.. da se izduva..
al bas me zanima kakvi bi bili komentari ovde da je suprotna situacija bila.. ali dobro, nas si je, moze da bije kog god hoce 😀

Reply
radan апр 6, 2012 at 18:37

Ma bravo Kaso nek si uzudarao onog seljacica

Reply
Delija knin апр 6, 2012 at 15:48

Otisli su tuznih lica j**o ih je kasalica 😀 fico majstore

Reply
lpool апр 6, 2012 at 15:42

EEE TAKO SE BORI ZA ZVEZDU !!! UDRI,GAZI,GRIZI POKAZI DA TI JE STALO !! BRAVO KASALICE,TO SE CENI !

Reply
Anka апр 6, 2012 at 15:40

Ljudi mir s vama! Necemo da dozvolimo da kuloarske price remete mir igraca, ova pitanja nasim igracima postavljaju glodarski novinari. Protiv Metalca svaki Zvezdas ima obavezu da se pojavi da posle remija pokaze da smo i dalje uz njih, pogotovo sto dolazi sad 11.4. revans na JNA! Ovo sto se radi ima za cilj da nas oslabe kako bi olaksali posao Glodarima oni moraju da nam daju 3 gola, al da ce corke! Momcima je preko potreban mir. I neka svako od njih zna da su pravi navijaci uz njih, a Tole&company ukoliko donesu stetu bolje bi im bilo da pripreme kozne gace, posto od saveza su stvorili sopstvenu firmu „MUNJA TRANS Glodars“

Reply
miki апр 6, 2012 at 14:56

Decko ga vuce od centra za dres, a kasalica pokusava da ga se otrese i ko je sada tu kriv, kasalica koji trci ka golu a ovaj ga besomucno vuce za dres? Po meni igrac radnickog je najmanje zasluzio zuti ako ne i crveni karton!
Ovo je stvarno neverovatno sta se radi…

Reply
Raka Delija апр 6, 2012 at 13:54

Udri Kaso p…ke grobarske!!!

Reply
CzvBoys апр 6, 2012 at 13:09

Ma ako si..i treba tako! Ima da se zna ko je Zvezda.

Reply
Dragon апр 6, 2012 at 13:08

ama ja više ne razumem ova pravila..čoveka vuče odbrambeni igrač 15-ak metara..sudija neče ništa da vidi..kamere zabeleže celu situaciju i na kraju okrive Kasalicu što se hteo oslobodit igrača koji ga drži za dres…pa ovo nema nigde..znači od svega disciplinci vide da tuče po odbrambenom igraču iz čista mira..ma nek ide više i pravila i sport i politika..

Reply
Dragon апр 6, 2012 at 14:47

admine dobar popravak 😉

Reply
Stex_CZV апр 6, 2012 at 12:53

Konacno igrac sa mudima, konacno je doslo i to vrijeme kad cemo se pobiti na terenu. Bravo Kasalice, nece te vise niko onako zaustavljati ne brini, ni tebe ni saigrace. NAPRED MOMCI, GLAVE GORE, IDEMO DALJE !!!

Reply
mauzer апр 6, 2012 at 12:24

Nevezano za ovu temu: Mislim da nas je Perioca Ognjenović zadužio da napisete neki članak o njegovim igrama u svetom dresu. Sa setom sam gledao neke njegov utakmice na internetu… Da nam je jedan takav igrac sada, gde bi nam bio kraj… pozdrav

Reply
Braca апр 6, 2012 at 12:17

Gde ce kamerama grobarskog RTS da nesto ovako promakne!!!

Reply
Dante апр 6, 2012 at 12:16

Ma trebalo je da ga isutiras kako te je bezobrazno vukao!!!

Reply

Leave a Comment