Zvezdin hokejaš u reprezentaciji

Zvezdin hokejaš u reprezentaciji

287
3
Podeli
Nikola Bibic u reprezentaciji Srbije

Reprezentacija Srbije u hokeju na ledu učestvuje na Svetskom prvenstvu Druge divizije, grupe „A“. Takmičenje se održava u Rejkjaviku – Island, a interesantan je podatak da se među odabranim srpskim oklopnicima nalazi i jedan član Hokejaškog kluba Crvena zvezda.

Dobro se zna da je crveno-bela škola hokeja dobro poznata i van Srbije, zna se da mlađe kategorije našeg kluba osvajaju najviše plasmane na međunarodnim turnirima, ali retko ko je mogao da pomisli da naš klub ima i jednog seniorskog reprezentativca.

Čast HK Crvena zvezda brani Nikola Bibić koji se izborio za reprezentativni poziv i našao među 22 odabrana. Naša reprezentacija će za protivnike imati hokejaše Estonije, Islanda, Španije, Hrvatske i Novog Zelanda. Samo pobednik turnira izboriće plasman u Prvu diviziju, grupa „B“.

Podeli
Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.

Komentari

3 Komentara na "Zvezdin hokejaš u reprezentaciji"

Obavesti me o
avatar

Poređaj po:   najnovijim | najstarijim
milos 90
Guest
Array
apr 13, 2012 11:15

Imamo dobru skolu hokeja za mladje kategorije.Oni ce posle igrati i za prvi tim ZVEZDE i A reprezentacije 😀

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

delija86
Guest
Array
apr 13, 2012 09:23

pretpostavljam da su ostalih 21 iz partizanke

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Lucano
Guest
Array
Lucano
apr 12, 2012 23:52

Dao je i gol u porazu od Estonije 5:2

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

wpDiscuz