Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Роби и Сале Јанковић о Лазовићу

Дарко Лазовић даје гол Партизану
Дарко Лазовић
Дарко Лазовић

Дарко Лазовић, иако је пружа лошије партије у наставку првенства, иако није играо на нивоу каквом од њега очекујемо, наставио је да тресе мреже. Голом против Партизана показао је да је израстао у правог играча који може да се носи са притиском, а колико недостаје у тиму, видело се у мечу против Новог Пазара.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Роберт Просинечки је у разговору за „Новости“ изјавио је да је Дарко Лазовић најбољи играч у Србији:

„Лаза јесте три године у Звезди, али игра стандардно тек годину и по. Он има супер квалитет и један је од најбољих у Србији, у ствари, вероватно најбољи.“ – рекао је Роби и додао да је пред Лазовићем светла будућност:

„Већ дуго Лаза има проблем с оспоравањима, пре свега по питању његовог срца и о дуел игре. Више се говорило о томе него о префињеној техници, брзини, сјајном дриблингу… Зашто о томе мало не причамо? Он још нема ни 22 године, а квалитетом одскаче од других. Велики је потенцијал и ако настави овако, а уверен сам да хоће, пред њим је велика будућност.“

Дарко Лазовић даје гол Партизану
Дарко Лазовић даје гол Партизану

Речи хвале за Лазовића, имао је и тренер младе репрезентације Александар Јанковић:

„Сигурно да је важан гол у дербију, сјајна игра и то што је постао лидер Црвене звезде, али он је млад и не сме да помисли како је тиме остварио нешто велико. Тек треба то да уради, крупни кораци су пред њим и ако поверује да их је већ направио само ће себи поставити плафон где не треба. Познајући га, уверен сам да то неће урадити јер је стабилна личност и момак који је успео да истрпи критике и оспоравања. Најтеже је иза њега, сам се изборио и сад треба да настави напред.“ – рекао је Саша Јанковић за „Новости“ и додао да је за српски фудбал најбоље да играчи попут Лазовића остану што дуже у земљи:

„За српски фудбал је најбоље да играчи попут Лазовића остану што дуже. Млад је и не треба да жури. Али, тешко је говорити о томе када се зна у каквој ситуацији је Звезда која мора да гледа шта је најбоље за њу. Што се Лазе тиче, он треба да седне и размисли шта га чини срећним. Да ли је то напад на титулу с једном новом Звездом у наредној сезони или играње у неком другом свету. Кад буде начисто нека преломи јер само ако буде срећан имаће све предуслове за даљи напредак.“

Повезане вести

63 comments

Delija апр 17, 2012 at 21:52

Po nekom mom misljenju ako prodamo Mikica dobro bi bilo da dovedemo Pauljevica.Dati sansu do kraja sezone svima da se pokazu pa ako ne bude nista od toga kartu u jednom pravcu za:D.Mihajlovica sa Cosicem raskinuti pozajmicu,Petkovica prodati(u krajnjem slucaju dati za dzabe),Dimitrijevica prodati,Tosica prodati,Evandra prodati,Borhu,Asamou i Paseka nazad(naravno ako se ne pokazu mada verujem da su Asamoa i Paseko dobri igraci)Bajko takodje zeli da ide prodati i njega,dobar je on ali ne trebaju nam nezadovoljni igraci(pogotovo ne temperamentni nezadovoljni)Dakle tim bi izgledao ovako.Kirovski-Pauljevic-Maksimovic-nov stoper(gurati omladince ili dovesti kvalitet),Mladenovic,Micko,Milivojevic-Kadu-Lazovic-Paseko(verujem da je mnogo dobar)-Kasalica-Milunovic.Izmene bi bile:Vesovic,Stojkovic Zule,Krneta,Marko Perovic,Miric,Asamoa i golman rezervni.Dakle pod uslovom da ne odu glavni igraci ne trebaju nam pojacanja sem na stoperskoj poziciji.

Reply
Zviki апр 18, 2012 at 02:08

Ja sam ti greskom stisnuo like. Jesi li ti u vinklu matori?

Reply
Ryber Palunko апр 17, 2012 at 21:02

Sad, kritikovati Robija je legitimno. Svak ima pravo na to, možda je čak i u pravu onaj ko kritikuje, ali nije o tome sada riječ. Valja se samo upitati, šta bi bilo s Lazovićem da su ostali Žonpi, Dostanić ili Kristić. Jedina razlika između njega i nas bila bi ta da on, vjerovatno (nije sigurno), ne bi plaćao kartu da bi prisustvovao meču i ništa više. Tribina on, tribina mi.

Reply
ПАЦЗ апр 17, 2012 at 19:50

ЛАЗО ОСТАНИ!!!!

Reply
van basten апр 17, 2012 at 19:02

jel to poceo prelazni rok?ne sme bre niko da ide pre januara 2013.dok se ne kvalifikujemo za ligu evrope i dok se ne obezbedi jesenja titula.nema prodaje,nema predaje.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 17, 2012 at 17:57

Braco delije,sta sam vam pricao pre derbija?Pricao sam vam da ostavimo Lazu na miru,da ga podrzimo i pokazemo veru u njega!On je takav tip coveka,tip kome mnogo znaci kad vidi da ljudi veruju u njega i upravo to ga motivise da se oduzi svima nama.Lose uticu kritike na takav tip osobe,tako da je bolje da se suzdrzimo kada ne ide i sigurno da ce ga odmah posle toga krenuti.To se pokazalo sada u drugoj utakmici kupa.Laza mora da ostane ako hocemo Evropu a kasnije i titulu.Neka se nadju pare od sponzora,neka se obezbdi onoliko koliko bi se dobilo za njega ili bar priblizno,da bi klub mogao da funkcionise.A ima igraca koji su za prodaju,na pr. Kadu,Mikic,mozda Cava itd.Laza je mnogo bitan i nezamenljiv igrac u nasoj ekipi.Najbolji igrac lige.Napred Zvezdo

Reply
eliiahu апр 17, 2012 at 17:53

Dokle vise „dovodjenje“ Ninkovica da je dobar igrao bi na zapadu, ne na istoku u Dinamu. Umesto njega dovesti nekog mladog, perspektivnog iz nase lige, a Prosinecki ce ga naci…

Reply
iiii.... апр 17, 2012 at 17:07

Kako ga cenite , jel mozemo na leto da dovedemo Ninkovica jer je vec zadnja 3-4 prelazna roka prican kao pojacanje , i izjavio je da moze da dodje sledece godine (to je reko prosle ) znaci ako nam sigurnost treba u vaznom redu tu nam je ninkovic samo za razumnu cenu , ako se neko seca , Dinamo kijev je nudio Ninkovica i jos nesto para za zamenu za Lazovica …

Reply
Delija Prokuplje апр 17, 2012 at 16:44

Ovako…Realno je da Bajko ode,sad je na ceni i mogli bi od njega da uzmemo dobre pare…Tu imamo Kirovskog koji je veliki potencijal i treba da brani vec sada…Izvesan je i odlazak Mikica , od kog mozemo da uzmemo solidnu cifru a pritom da dovedemo ofanzivnijeg beka, Pauljevica koji nije nista gori od Mikica.Cak je u nekim segmentima dosta dosta bolji…Tosic bi isto mogao lako da ode , sad kad je u formi traze ga mnogi klubovi i on ce verovatno da prihvati neku od mnogobrojnih ponuda…Tu imamo Krnetu koji polako postaje stub nase odbrane,jeste da on jos ne igra mnogo ali se vidi da ce da bude veliki stoper koji ce sa Maksom da cini jak bedem ispred naseg gola.Eventualno prikljuciti Spajica, ja ne bih dovodio stopera na leto,jedino ako ispadne neka situacija , neki odlican stoper po niskoj ceni…U veznom redu bi Kadu trebao da ode, i od njega bi trebali da uzmemo neke dobre pare ja mislim da bi mogli izmedju 1,5M i 2M…Tu nam treba jos neki igrac…Mali Zocevic iz Borca mi je zapao za oko.Bice od njega igrac…On bi bio cini mi se dobro resenje.Takodje Dimitrijevic je vec u poznim godinama i ako ga sad ne prodamo za neke malo ozbiljnije pare necemo nikad…Tu nam ostaju Evandro,Milivojevic i verovatno neko pojacanje.Lazovic…Ne znam sta da kazem.Nas definitivno najbolji igrac ako vec mora da se proda nemoj da ga dajemo ispod 6,5-7M i plus procenat od sledece prodaje…Tu bi ja doveo Knezevica iz Borca.Decko je mnogo brz,gradjen kao Hulk bice i od njega igrac.Vidim pre neki dan Robi hoce Vignjevica ne znam gde bi mogli da ga stavimo…U napadu imamo Kasalicu i Borhu kojem istice pozajmica trebali bi da ga otkupimo jer moze da se kasnije isplati…Nije on toliko los koliko se prica, njegov ucinak se ne vidi…Samo treba biti strpljiv pogledajte Barkosa i sve ce da vam bude jasno…To je u glavnom to.Ima u nasoj ligi jos dosta igraca za Zvezdu.

Reply
madness2233 апр 17, 2012 at 16:40

Kako god da se okrene,Zvezdi podhitno treba jedan pravi play igrac.Evandro ne igra prirodnu poziciju i ne dolazi do izrazaja.Protiv Novog Pazara bez Lazovica,Kadua,Evandra NEMA KO DA PROIGRA.Ne mogu to Cava niti Milivojevic.Lazovic,voleo bi da ostane ima tek 21.,do 23.-24. nece mu pasti kruna sa glave,nek da Zvezdi ono sto zelimo svi,uskoro ce i u Reprezentaciju,evropa moze da saceka.
Desni bek,stoper,play,i mozda desno krilo–u zavisnoti ko ode.

Reply
Profesor апр 18, 2012 at 00:27

Nemoj da pricas…Dimitrijevic je protiv Pazara bio najbolji ulazi u formu od derbija…Bice jos bolji ima zelju!

Reply
Kasalica апр 17, 2012 at 16:31

http://www.facebook.com/kasalica.czv Updajte daje dojavu kvota 29, jos 50 coveka ‘fali 😀

Reply
uros апр 17, 2012 at 15:43

Posto vidim da se pominje odlazak i prodaja Lazovica,iznecu neki svoj stav u vezi svega:Posto Lazovicu istece ugovor narednog leta(2013.),mislim da je najbolje prodati ga sada na leto i dobiti mozda manji novcani iznos od nekih 3-4 miliona evra i traziti uz to pozajmicu do kraja sezone.Time bi dobili lep novcani iznos i Lazovica na jos jednu sezonu i priliku da „pojacani“ osvojimo titulu.

Reply
kid frankie апр 17, 2012 at 16:13

Јебеш ти ту титулу, ако после ње треба поново да стварамо тим … Звезда мора у наредна три месеца да састави екипу која ће 2013. играти у лш, а то подразумева титулу, и ако бог да ле ове године…

Reply
eliiahu апр 17, 2012 at 17:30

Lazovica ce svejedno prodati pre isteka ugovora da bi uzeli bar neku kintu, tako da ovo sto je izneo Uros je na mestu…

Reply
ShoNe апр 17, 2012 at 15:19

U proslom prelaznom roku sam pogodio ko ce od igraca biti doveden, naravno od domacih.
Rekao sam da ce doci Maksimovic, Kasalica, Milivojevic, prizeljkivao sam da prekomanduju Spajica i Krnetu. Kada su svi preicali o Petkovicu na poziciji desnog beka ja sam pricao da je najbolje resenje Pauljevic, kada je Pauljevic pomenut kao potencialno pojacanje nadao sam se odlasku Mikica jer i da je dosao Pauljevic nebi igrao pored Mikica koji se mora prodati.
Sada tipujem na dolazak Pauljevica i Vujadinovica.
I jednog igraca na poziciji ofanzivnog veznog, iz nase lige to moze biti samo Zocevic, a od stranaca mozda neko iz Juzne Amerike.
Iskreno tesko da ce se sta od ovoga ostvariti. Ofanzivnog veznog necemo kupiti jer onda nemamo poziciju za Milivojevica i Evandra. Zocevica mozda i uzmemo ali prve sezone se na njega nebi ozbiljno racunalo.
Pauljevica cemo tesko dovesti, nismo ga uzeli kad smo mogli za male pare, sigurno ga ni sad necemo uzeti. Vujadinovic ima vec 28 godina, iskusan je ali ako ostane tosic za njega nema mesta za startnu postavu, a dovoditi iskusnog igraca da sedi na klupi nije bas najbolje.
Ja stvarno ne znam koga bi mogli da dovedemo iz nase lige.

Reply
Realan апр 17, 2012 at 15:35

Siguran sam da necemo dovesti nijednog stranca ali zato ocekujem nekog povratnika u Srpski fudbal.

Reply
ShoNe апр 17, 2012 at 15:41

Koga?
JA bi ocekivao jednog stranca, jer ce Robi uvideti da Evandro nece moci sam da kreira napade.

Reply
Delija032 апр 17, 2012 at 17:21

Koga,pa jel Ninković najavio leto kao moguće vraćanje,ja znam da Robi zna šta vredi,dovešće verovatno vrh igrače pošto Lazović,Bajko,Čava,Kadu,Mikić idupo meni 90%! Ninković,desno jednog i ludog špica-nema glava da boli+pravovremena uključenja naših klinaca u prvi tim… Kad vidim ove barsine što ih je hteo uopšte se ne plašim a ni ti nemoj,treba znati vrednosti igrača!!!

Reply
Andrija апр 17, 2012 at 14:36

Moje skromno misljenje je da ako bi nekoga trebalo vracati, to je Milijas, ne znam koliko je realno, ali ne igra tamo, a ima bolji pas i pregled igre nego cela liga, uz to zna da resi utakmicu iz daljine i odlicno izvodi sve prekide…

Reply
Realan апр 17, 2012 at 15:38

Ajde mali ne lupaj kakav Milijas imas li ti predstavu koliko on zaradjuje.

Reply
alex86 апр 17, 2012 at 14:04

U potpunosti se slazem s Robijem i Saletom Jankovicem u vezi Darka Lazovica.On je ubedljivo nas najbolji igrac ove sezone,jedino Kadu moze da mu parira,ali ja ne verujem da ce on ostati u Zvezdi.Prodace ga prvom timu koji ponudi 4 mil.evra,a da ne pricam ako neko ponudi 5mil.evra kao sto se prica.Kada se pogleda nasa nimalo ruzicastsa finansijska situacija,mislim da je neminovna prodaja Lazovica,na nasu veliku zalost.Posto je po nekom mom skromnom misljenju ova prodaja surova realnost,mnogo je bitnije kako uloziti te pare?Po meni krucijalni zadatak u prestojecem prelaznom roku ce biti dovodjenje kvalitetnog centralnog veznog koji ce biti motor ekipe,zatim dovodjenje kvalitetnog centarfora koji ce igrati u tandemu sa Kasalicom i desnog beka(mislim da je Pauljevic idealno resenje).Koliko je nas vezni red neefikasan i spor najbolje se moglo videti protiv Radnickog i Novog Pazara.Mi nemamo u veznom redu igraca koji ce jednim potezom resiti utakmicu,a protiv onakvih bunkera to je cesto jedini nacin da se mec resi u nasu korist.Ja mislim da mi bez ta 3 nova igraca ne mozemo osvojiti titulu,a o Evropi da i ne govorim.Zato u letnjem prelaznom roku prodati Evandra,Mikica,Dimitrijevica,Borhu uz izvesnu prodaju Lazovica i najverovatnije Kadua i te pare pametno potrositi na ova 3 nova igraca,podrazumeva se da ce deo tih para otici na sanaciju dugova,ali ovo mora biti prioritet!!!

Reply
josif апр 17, 2012 at 14:51

A kako bi prodali Borhu majketi kad je on u Zvezdi na pozajmici!Najbolje da mi sacekamo jun,da vidimo planove ljudi koji su zaduzeni za to ko odlazi a ko dolazi,da cujemo i misljenje igraca pa da onda trosimo pare od transvera.Koste bre vi da pricate cija je prodaja izvesna i bla,bla.Idi malo prosetajte lep je zrak,smarate vise sveznajuci.Pozz.MKD

Reply
alex86 апр 17, 2012 at 15:22

U pravu si za Borhu,zaboravio sam da je kod nas na pozajmici i da ta pozajmica traje do januara 2013 godine,a za ove druge igrace sto sam naveo to ti nije izmisljanje i sam znas da je zimus malo hvalilo da Kadu ode u Kinu, a da je za Dimitrijevica bio zainteresovan Tokio,a koliko ja znam ti klubovi ih i dalje prate.

Reply
kid frankie апр 17, 2012 at 14:52

То шта ти предлажеш је поново продаја пола тима и куповина нових непоузданих играча. За услове у којима се ми налазимо, играчи које тренутно имамо су више него солидни. Тај борха можда изгледа трапаво и изгубљено, некад уме и да буде себичан, али погледај ти наши игру у нападу без њега… нема ко да стане на лопту и да је задржи дуже од две секунде. Његова стабилност и снага доста помажу у свакој акцији… смешно је поредити га са месијем, али то је управо оно шта тај кепец ради у барси, а онда тури лопту на крило одакле трпају виља, санчез, педро и остали…
Дакле, под условом који сам поменуо у претходном ком, да лаза остане, у нападу би требало да борха и касалица буду довољни, уз помоћ милуновића, асамое и винија… а у средини уместо кадуа и чаве један креативац који зна да се бије (као што је нинковић) и који би се ротирао са евандром и миливојевићем..

Reply
alex86 апр 17, 2012 at 15:15

To sto ja predlazem nije prodaja pola tima,a ti transferi su manje-vise izvesni.Vidi ja uvek kazem da svako ima pravo na svoje misljenje,a ako je tvoje da je Borha dobar igrac onda OK!Svi ga dizete u nebesa sto je dao grobarima jedan gol i imao jednu asistenciju,a pre toga se godinu ipo dana nije video,a i ove golove sto je dao u prvenstvu dao je sa 5 metara kad je bio sam ispred golmana,izuzev protiv Borce.Sto se tice Evandra on je mnogo puta do sada pokazao da nije za Zvezdu.Doveden je da pravi razliku,predstavljen je kao majstor fudbala,najplaceniji je nas igrac,a sta je pokazao?Pa ni 1/4 od onoga zbog cega je doveden.Odigra 1-2 utakmice dobro i posle ga nema nigde na narednih 4-5,jer to treba da bude nosilac igre?Naravno da ne treba i treba ga prodati,ali to sto ti kazes da dovedemo Ninkovica,to ti je nemoguca misija,nerealno je,a i sam Ninkovic je rekao zimus da se nece skoro vratiti u Srbiju,vec da to planira pred sam kraj karijere.Zimus je za njega bio zainteresovan Studgard,videcemo sta ce biti na leto.

Reply
kid frankie апр 17, 2012 at 15:57

Све је то тачно, али чини ми се да заборављаш финансијску ситуацију… ако ми пустимо евандра и борху, да ли ћемо за те паре наћи боље? НЕ! Да ли се исплати онда мењати њих двојицу, који су ту већ годину ипо, за другу двојицу сличних квалитета? НЕ!
Не мислим ја да је борха бог зна какав играч, нити га дижем због последњих пар текми, кажем само да је солидан за наше услове и да је потребан тиму у овом тренутку… Нинковића сам поменуо само као тип играча који нам треба, а често се овде помиње… ако мене питаш довео бих сколса 😉

Reply
alex86 апр 17, 2012 at 16:09

Ne zaboravljam finansijsku situaciju,u prvom postu sam napisao da bi deo od para trebalo uloziti u centralnog veznog i napadaca, a drugi deo za sanaiju dugova.Ako pretpostavimo da ce Lazovic biti prodat za 4-5 mil.evra,Kadu 1-1,5 mil.evra,Dimitrijevic i Mikic ukupno za 1,5 mil.evra i kada se skinu procenti koji idu njihovim bivsim kubovima(za Lazovica 30% Borcu),ostace minimum 2-2,5 mil.evra za pojacanja.Ja garantujem da ce za te pare Robi dovesti ta dva igraca,ali pod uslovom da mu se niko ne mesa u posao.Uostalom skoro je izjavio da su ovom timu potrebna jos 2 vrhunska igraca.

kid frankie апр 17, 2012 at 16:19

Али заборављаш да у том случају треба довести и квалитетну замену за лазовића јер мирић и вешовић ипак нису тај калибар

Reply
milos апр 17, 2012 at 18:03

Ni priblizno! Ja se nadam da ce na tom mestu igrati Asamoa, jer ako nije tako onda nam treba pojacanje i na tom mestu.

kid frankie апр 17, 2012 at 13:51

Верватно ће многи ово оспорити, али ја мислим да би паметније било продати малог јанковића него лазу… тиме ћемо више зарадити, а јасно је да нам је новац неопходан. Уз то, наредне две године, више ће нам користити лазовић, који је већ формиран играч и уигран са остатком костура екипе, него јанковић који тек треба да се доказује… и ма колико он био потенцијал, Звезда није у ситуацији да ризикује, а она је важнија од свих нас!

Reply
kid frankie апр 17, 2012 at 13:56

Само да одмах додам… скоро сам сигуран да иду микић, каду и чава, тако да нам обавезно требају десни бек и централни везни… ако оде тошић, треба нам још један штопер и то је то

Reply
piksi апр 17, 2012 at 14:02

kako bih volio da Toške ostane. Sve vise imam sigurnost u odbranu kad on igra… A koliko smo ga osporavali kad ga je Robi stavljao na štopera. 🙂

Reply
Realan апр 17, 2012 at 14:48

Na zalost prodace oboicu.

Reply
kid frankie апр 17, 2012 at 14:59

Па с обзиром да се сада и роби пита, надам се да је моја идеја остварљива, али видећемо…

Reply
pero апр 17, 2012 at 13:36

Da li ljudi uviđate da Zvezda prvi put u zadnjih sedam-osam godina ide na totalno renoviranje PROFILA IGRACA!
Ne radi se samo o obicnim zamenama – jedni idu vani pa drugi dolaze, radi se o planskom dovodjenju igraca jasnog profila: brzina, snaga , tehnika. Znaci, ono sto i zahteva moderan fudbal.
Ajde, setite se prvih 15-16 igraca iz decembra 2010 kada je dosao Prosinecki. Koliko njih je ispunjavalo ova tri uslova?
Pa Lazovic je grejao klupu i niko vise nije ni racunao na njega! Proslog leta javno je OTPUSTENO 11 igraca, celi tim, i receno da ne zadovoljavaju kriterije za moderan fudbal. To je jasan rez. Kako god zavrsilo sa Prosineckim, on ce svom nasledniku ostaviti deset puta bolji tim i igrace nego sto ga je on dobio kada je dosao u Zvezdu. To se mora ceniti. Lako je pricati – Partizan opet uzima titulu. A kako je mogla uzeti Zvezda? Sa Kaluđerovicem, Ignjatijevicem, Viloticem, Adijem, itd..Ko je to dovodio, pa se sada vadi kestenje iz vatre. Ubeđen sam da Kadu nije jedini stranac koji ide u junu. I to voljem trenera. Samo Evandro iam sigurno mesto. Paseko, Borha i Asamoa morace da izbore to mesto.

Reply
pero апр 17, 2012 at 13:26

A sta fali timu koji je naveo covek:

Pauljevic, Maksimovic, Lukovic, Tosic

Mijailovic, Milivojevic

Laza, Ninkovic, Evandro

Kasalica

pa jos Vesovic, Krneta. Mladenovic

Đuričić, Čava, Milunovic, Ozegovic, Jankovic,

kada bi mogli da vrate Pantelica koji je na kraju karijere

(sto ne bi mogli?)

bilo bi to odlicno. Brz i prodoran tim, sa masom mladih i nekoliko iskusnih igraca!

Reply
ShoNe апр 17, 2012 at 13:24

Neko je napisao da treba dovesti Ninkovica. Ljudi pa taj Ninkovic je za nijansu losiji igrac od Evandra. On je u rangu sa Dimitrijevicem. A kosta mnogo, tako da nije pametno kupovati skupog igraca a da vec u ekipi imas igrace slisnih mogucnosti.
Zvezda treba da dovede Pauljvica i stopera Javora Nikolu Vujadinovica. Iz nase lige mozda jos Zocevica i Knezevica i z Borca.
Ako je ikako moguce treba vratiti Despotovica iz Spartaka.
Od stranaca treba dovesti jednog igraca na poziciji ofanzivnog veznog, po mom ukusu bi bio neki Juznoamerikanac. Ali sve u skladu sa mogucnostima.

Reply
pero апр 17, 2012 at 13:46

OK, ali onda nemojte kukati kada neki klinac od 19 godina dobije batine recimo u Novom Pazaru ili bude u strahu preskakao loptu da ga ne povrede na nasim razvaljenim terenima. Recimo, ako ste gledali neki dan, Milunovica su isprepadali sa par rvackih startova i momak je bio miran ko bubica do kraja meca. To je stvar iskustva. Iskustvo je neohodno. Ima boljih irgtaca od Ninkovica, to je sigirno,. Ali nisu matrijalno dostupni, a igraci iz nase lige su – za nasu ligu a ne za Evropu. Onda recimo: nama je vazna titula naredne godine, a ne Evropa. Ne moze oboje sa klincima! Navijaci su cesto nerealni.

Reply
ShoNe апр 17, 2012 at 15:07

Sto Micka nisu isprepadali, nisu se uplasili ni Milivojevic ni Cava. Al su nesrecnog Milunovica pretukli do koske, isto bi uradili i sa Kasalicom da je igrao od pocetka.
Jednostavno u nasoj ligi ima ekipa koje kad hoce mogu da ostanu neporazeni protiv Zvezde i partizana. Obicno protiv nas svi hoce da ostanu neporazeni, protiv komsija im se valjda ne isplati pa ih puste da im se usetaju u gol.

Reply
Ariljac апр 17, 2012 at 17:34

E u pravu si Luku su tukli i rukama i nogama…

Reply
fringe апр 17, 2012 at 14:55

Ne bih se slozio sa tobom da je Ninkovic u rangu Cave, ipak je Ninkovic Mnogo bolji i u rangu je Evandra po nekim karakteristikama ali je po drugim jos bolji. Ali bih se slozio da je Mnogo skup.Tako da se ne isplati dovesti ga. Ja bih licno voleo da vidim Ninkovica u Zvezdi ali…

Reply
gox апр 17, 2012 at 13:16

Mislim da ce ovaj Lazovic tek da proigra,bilo bi ga steta sada prodavati,Pogotovo ako udjemo u LE.
Ja bi pre zrtvovao Borhu,Tosica,Petkovica,Mikica,Kadua a ovoga ostavio da se jos malo kiseli.
Mislim da bi Evandro,Lazovic,Micko i jos par njih bila idealna ekipa za titulu a bogami i za evropu

Reply
Raka Delija апр 17, 2012 at 13:20

Tošića????

Reply
aleksandar апр 17, 2012 at 12:55

Sale Jankovic – jedini trener na ovim prostorima za koga mislim da je bolji od Robija. Kad bi mogli nekako da saradjuju, ali tesko…

Reply
dragan апр 17, 2012 at 12:19

Prosinecki ce da u junu odbaci jos jednu grupu igraca sa ciljem modernije i brze igre. To je najvio i upravi. Zato ce nekoliko igraca dobiti vise prilike u narednim kolima bez osvrtanja na to koliko ce Partizan imati bodova viska, jer titula je izgubljena jos jesenas. Naravno, u finalu kupa i u derbiju igrace najprovereniji tim.

Tim za sezonu 2012/ 2013 po zelji trenera:

Pauljevic, Maksimovic , Lukovic, Tosic

MIjailovic, Milivojevic

Lazovic, Ninkovic, Evandro

Kasalica

B tim:

Vesovic, Krneta, Petkovic, Mladenovic

Dimitrijevic, Đuričić

Ožegović, Milunović, Pašeko (Janković)

Borha (Asamoa)

Maguc je i povratak Pantelica. Ali nije izvestan.

Reply
milos апр 17, 2012 at 12:24

To sigurno nije misljenje Robijevo! On Tosica ne vidi na mestu levog beka i to je vise puta rekao. lazovic sigurno ide, makar posle kvalifikacija, a mesto desnog beka, i to je vise puta rekao, treba da zauzme Pauljevic. Sto se tice Ninkovica i Pantelica, iz tvojih usta u Bozije usi!

Reply
Ashaman апр 17, 2012 at 12:45

ovo je toliko smesno..Mladenovic je prva postava sto posto ….kakav bre Lukovic..on jedino ako ode Tosic..a mislim da nam ni Ninkovic nije toliko potreban…kad vec podmladjujemo celu ekipu..

Reply
Vlada Tosic апр 17, 2012 at 12:55

Rakocevic se isto vraca 😉

Reply
daragan апр 17, 2012 at 13:18

Da li Zvezdasi zele nesto u evro kupu? AKo zelimo onda se mora naci mesta za par iskusnih igraca. Ne moze se sa decom u svet!
Sa „vrticem“ se tesko uzima i domaca titula! Pa u Novom Pazaru je bilo jasno da je iskustvo neophodno. Tim je igrao bez tri glavna kreativca i sve ste videli. Najbolji – Tosic, zato sto zna da uzvrati na provokaciju i zna kako da se postavi…
Ako Tosic ode igrace MLadenovic. Prosinecki od kada je dosao prica o ISKUSNOM HALFU. I sasvim je u pravu. Ninikovic? Iskusan je, a poprilicno brz. Ima i pas. Korsniji u odbrani od Kadua.
Treba da se nastavi stvaranje BRZOG i prodornog tima koji moze da igra u dva pravca. Da se brani i napada.
Osrednji Mikic, fizicki slabasni (mada tehnicki sasvim pristojan) Kadu, neprobojni Miric – odlaze sa velikom verovatnocom. A verujte ni Boha nije siguran.

Lazovica i Tosica Zvezda mora zadrzati.
Paseko mora pokazi da li moze igrati ozbiljan fudbal posle povrede, a Asamoa da li ima kvalitet. Niko nece vise placati strance koji ne prave razliku.

Tim koji sam naveo Prosinecki je pominjao cak i u medijima. To je varijana 4-2-31, ali i 4-1-4-1, a moze lako ulaskom jos jednog spica da se prebaci u 4.4.2 . Ili da se Lazovic prebaci u spicu. On je najbolji kada je sasvim napred.

Reply
ShoNe апр 17, 2012 at 13:36

O covece Boziji, ti si se sad propisno izlupetao.
Ninkovic brz?! 4-2-3-1, 4-1-4-1, 4-4-2 ?!
Jesi li ti dobro.?

Reply
Realan апр 17, 2012 at 13:07

Da kako da ne,sta palis ove klince kakve to bajke pricas.

Reply
milos апр 17, 2012 at 12:16

Jedan je Sale Jankovic! Sale nadam se da ces se jednog dana vratiti u Zvezdu, prvo kao trener, kasnije kao sportski direktor, a ko zna, jednog dana mozda da budes i predsednik. Malo je takvih Zvezdasa, do srzi, a pritom sa velikim znanjem, modernih shvatanja i gospodskim manirima.

Reply
Miki Delija апр 17, 2012 at 11:49

Samo da produzimo ugovor sa Bajkom,Tosketom i Lazom…dovedemo Pauljevica i jos jednog iskusnog stopera i jos malo uigramo postojeci sastav i dupla kruna je nasa sledece sezone a moci cemo da se plasiramo i u Evropu…Za pocetak to je dosta…ne trazim vise.kontinuitet je vrlo vazan…i na mestu trenera a i u igrackom kadru..,.Samo tako se moze postici zapazeniji rezultat.Po mom misljenju bi trebali da odu Mikic,Vesovic,Petkovic(ako ostane Tosic,a ako ode Tosic ostaviti Petkovica)…Mozda se zahvaliti i Miricu a Cosic se vraca u CSKA…Ne treba nam vise od 2-3 pojacanja ako odu ova petorica…ne treba gomilati igrace…samo trba uigrati postojeci satav…Zvezdo volim te!!!!

Reply
milos апр 17, 2012 at 12:21

Petkovic nam je neophodan, jer moze da igra na dva mesta. Drugo, ako si video ove godine je poceo dve utakmice i na obe bio medju boljima i ako ni ja nisam imao bas neko misljenje o njemu. Miric nece otici, jer tek dosao, ali ni sa cim, do sad, nije opravdao svoj dolazak. Mislim da ce iz kluba otici Kadu, Lazovic, Mikic, Cosic mora, i to je valjda to. Treba nam spic bomba na prvom mestu, mozda sav novac uloziti na extra centarfora, jer iskustvo na mestu stopera imamo kroz Tosica, a Maksimovic i Krneta su buducnost. I za Tosica sam mislio da ni u kom slucaju nije za mesto stopera, ali evo poslednjih nekoliko utakmica je mozda i nas najbolji igrac.

Reply
gox апр 17, 2012 at 13:11

Pa Miric je tek dosao,tako da i nije bas imao vremena da se dokaze.Lazovic sedi na klupi vec 1,5god.a tek sada je postao igrac.
Polako mozda se iznenadimo sa Miricem.

Reply
Aca_Delija апр 17, 2012 at 11:29

bravo lazo majstore!! <3 sever je uz tebe! ostani da jos tovaris glodare 🙂

Reply
ZvonkoPn апр 17, 2012 at 11:48

Samo da ga ne prodaju ,cim ga ovoliko hvale, Ova ekipa Zvezde moze da bude mnogo dobra,ali da igraci ne odlaze svake sezone, taman se uigraju, uprava ih prodaje :/ znam da je klub u dugovima,ali mora da postoji neki drugi nacin da se izadje iz minusa…

Reply
Miki Delija апр 17, 2012 at 11:50

Mozda da se manje krade….

Reply
ZvonkoPn апр 17, 2012 at 12:25

kad bismo nekim cudom prosli kvalifikacije za LE i odigrali neke utakmice,bar prvi krug, to bi potencijalno privuklo neke sponzore,diglo bi rejting, a i neke pare bi sigurno dosle u klub, da se stimulisu igraci,eventualno dovede neko pojacanje.pod uslovom da se pare ne strpaju u dzep,nego da se uloze u klub. kako god da bude ZVEZDO UZ TEBE SMO !

Reply
Aleksandar апр 17, 2012 at 13:16

Nemamo puno od LE. To je jedino da igraci steknu iskustvo. LS privlaci spoznore, pare, igrace ali i publiku. Pa ako bi se kvalificirali nebi ni 2 Marakane bile dovoljno, toliko bi nas bilo.

gox апр 17, 2012 at 13:12

Sada i ti preterujes,pa od cega da se zivi?Od plate?

Reply
Aca_Delija апр 17, 2012 at 18:18

prodamo Mikica mozemo da dobijemo pare a i nije neki igrac da gubimo nesto u igri 😀 tj on ne zna lik 🙂

Reply

Leave a Comment